Gå til prosjektsiden: Bispelua, Mortensrud

Magasinet Bispelua, Mortensrud

Fine rekkehus i hyggelige nabolag

Her på Frøyatun nyter de nyinnflyttede beboerne solfylte dager i sin helt nye bolig. En herlig terrasse å nyte morgenkaffen på, fine grøntarealer og lekeplasser der barn og voksne kan møtes og alt nytt inne gir virkelig godfølelsen.

På Kolbotn ligger Frøyatun med sine 22 ferdigstilte rekkehus på 92 og 115 kvm. Med nærhet til skog, turstier, skoler, barnehager og Kolbotn sentrum har beboerne alt de trenger. Rekkehusene har også to terrasser, samt et veldig hyggelig uteområde.
- Og blir det for varmt ute på terrassen en varm sommerdag, kan man fint sykle til Ingierstrand eller Hvervenbukta for en dukkert.   

For knapt et par år tilbake ble dette prosjektet lagt ut for salg og nå står de nøkkelferdige boligene klare på Frøyatun.

lekeplass rekkehus

Å finne den perfekte boligen kan være en utfordring. Listen over kriterier blir raskt lang når man skal vurdere sitt potensielt nye hjem. Hva er viktigst? Område, nærhet til sentrum og jobb, turområder eller uteplassen?

Hyggelige nabolag 

Mange ønsker gjerne å flytte bort fra det travle livet i byen og finne en bolig der man får bedre plass til seg selv og familien. Et rekkehus gir deg mer plass, gjerne flere rom, og ikke minst et uteområde. Dette kan være en stor forandring fra livet i sentrum, hvor man kanskje måtte ta t-banen ut til grøntområdene.

Uteområdene kan være et samlepunkt både for barn og voksne. Her kan barna vokse opp i et trivelig miljø, og finne gode venner på lekeplassen.

lekeplass rekkehus

Det har alltid vært viktig for Selvaag Bolig å skape hyggelige nabolag. Det legges stor vekt på at områdene rundt prosjektene skal bringe noe positivt med seg for beboerne. Dette kan for eksempel være i form av lekeplasser, planter og grøntområder.

Med et rekkehus får du plass til akkurat det du har lyst til, likevel sentralt og i nærhet av det nødvendige. Her får du virkelig det beste av to verdener!

Frøyatun er utsolgt og overlevert, men Selvaag Bolig har lignende rekkehus i nærområdet. Her kan du lese mer om og se ledige boliger på Bjørnåsen rekkehus og Bispelua på Mortensrud. 

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;