Sin første bolig, akkurat passe stor

Sin første bolig, akkurat passe stor

Scroll for å lese mer

For Selvaag Bolig er det ekstra moro å kunne hjelpe helt unge førstegangskjøpere inn i boligmarkedet. Så vi tok en prat med Marit som nå har kjøpt sin første bolig, kun 22 år gammel, for å høre hennes erfaringer.

• Hvorfor valgte du å flytte?

Jeg ønsket å flytte for meg selv etter å ha bodd sammen med familien i 22 år. Det har lenge vært en plan å skaffe meg noe eget, så etter flere visniger og budrunder kan jeg endelig glede meg til innflytning i min aller første leilighet!

• Hva var det som gjorde at dere ble oppmerksom på boligene på Saga Park?

Det startet med at jeg fikk øye på boligannonsen inne på Finn.no, litt senere ble jeg tipset om Saga Park i forbindelse med et møte hos EiendomsMegler 1.

• Hva har du kjøpt på Saga Park, og hvorfor?

Jeg har kjøpt meg en 2-romsleilighet på 46 kvadratmeter. Boligvalget var hovedsaklig basert på økonomi og jeg trenger ikke noe spesielt større plass med det første, jeg hadde lyst på en søt liten leilighet.

• Var det noe spesielt ved boligene som tiltrakk deg?

Her får jeg en helt ny bolig hvor jeg blir den aller første personen til å flytte inn, dette resulterer i at jeg slipper å tenke på oppussing, fellesgjeld og andre kjipe faktorer ved kjøp av gamle bruktboliger. Man får virkelig en helt annen type feeling i nybygg, bedre standard og alt er helt nytt og vakkert. Jeg vil også trekke frem de lave felleskostandene og omkostningene som et stort pluss.

• Hva er det du gleder deg mest til med å flytte inn?

Jeg gleder meg kanskje mest til å starte med innredningen og sette mitt personlige preg på leiligheten tilpasset min interiørstil. Det skal bli utrolig deilig å få mitt eget fristed og utnytte den koselige parken mot varmere tider og solfylte dager.

• Har du noe å si til andre som vurdere å flytte til Saga Park?

Jeg ville absolutt anbefalt å booke et informasjonsmøte med EiendomsMegler 1, der får du masse god veiledning av behjelpelige ansatte. Så kan det gjerne lønne seg å ta en tur opp til visningstomta for å danne seg en bedre oversikt av området. Tror det kommer til å bli høy trivselsfaktor i dette nabolaget!

Se ledige 2-roms leiligheter i Saga Park her >>

Tilbake

Vite mer om 2-roms?

Registrer deg her, eller ta direkte kontakt med en av meglerne, for mer informasjon om leilighetstyper som passer deg som skal kjøpe bolig for første gang.