Salgsstart Hus 5 på Løkkatunet

Salgsstart Hus 5 på Løkkatunet

Scroll for å lese mer

Vi nærmer oss salgsstart for Hus 5!

Utbyggingen av Skårerbyen vil bli et viktig bidrag til det etterlengtede Lørenskog sentrum! Den nye byparken skal bli på ca 15.000 kvm, og vil inkludere bl.a. fotballbane og volleyballbane. Skårersletta skal ombygges til en attraktiv bygate.

Vi er igang med byggingen, og kan snart presentere bomiljøet Løkkatunet - de 7 første husene i Skårerbyen.  De syv husene i Løkkatunet vil omramme et bilfritt og grønt gårdsrom, som igjen har direkte forbindelse med den store nye byparken.   

De nye beboerne i Skårerbyen vil flytte til et nabolag med ekstra fellesarealer og sosiale møteplasser, både inne og ute.

Vi starter straks salget av Hus 5, som ligger inntil den store nye byparken:

Boligene blir 2- til 4-roms leiligheter hvor du som kjøper kan være med å bestemme stil og innredning. Leilighetene får 2,60 takhøyde, store vindusflater og lys en-stavs eikeparkett. Badene blir moderne innredet og har varme i gulv, og på kjøkken får kjøper velge fritt mellom tre stilretninger på kjøkkenfronter/benkeplate og håndtak uten ekstra kostnad.

Alle leilighetene får egen balkong eller terrasse, som vender mot grønt og bilfritt gårdsrom, eller den store nye byparken. 

Ved salgsstart vil du få all den informasjonen du trenger digitalt. Prospekt vil bli sendt deg så fort det er klart. På nettsiden finner du boligvelger hvor du ser alle leilighetene med planløsninger, priser og detaljer. Her kan du også legge inn kjøpsønske hvis du ønsker å kjøpe leilighet.

Vi håper du tar kontakt med oss om du har spørsmål!

Les mer om visninger og boligkjøp etter coronautbruddet

Les mer om Skårerbyen her

 

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Skårerbyen