Salgsstart Silkeføret

Salgsstart Silkeføret

Scroll for å lese mer

Onsdag 25. mars starter salget av hus C på Silkeføret!

Det er flere leilighetstyper og størrelser og velge mellom i hus C. Du finner 2-roms mellom 37 og 45 kvm, 3-roms mellom 60 og 75 kvm og 4-roms 85 kvm.

Leilighetene blir levert med gjennomgående god standard - 1-stavs parkett, moderne gråfliser og varme i gulv på bad, innvending takhøyde på ca 2,55 m og fritt valg mellom tre stilretninger på kjøkkenfronter/benkeplate og håndtak kostnadsfritt. Det er lagt vekt på å få inn mye godt dagslys, og alle leilighetene får derfor store skyvedører i glass ut mot romslige balkonger og terrasser.

For at du skal kunne kjøpe ny bolig uten smittefare, følger Selvaag Bolig retningslinjer som er utarbeidet av Eiendom Norge i samarbeid med helsemyndighetene. Dette innebærer blant annet at vi ikke avholder fellesvisninger, men heller inviterer til privatvisninger når det passer deg.

Onsdag 25. mars ønsker vi velkommen til privatvisning hele dagen! Ta kontakt med selger for å avtale tidspunkt som passer for deg.

På Silkeføret får du all den informasjonen du trenger digitalt. Prospektet vil bli sendt deg så fort det er klart. På nettsiden finner du boligvelger hvor du ser alle leilighetene med planløsninger, priser osv. Her kan du også legge inn kjøpsønske hvis du ønsker å kjøpe leilighet. Du må gjerne ta kontakt med en av selgerne hvis du har spørsmål.

Les mer om visninger og boligkjøp etter coronautbruddet

Les mer om Silkeføret her

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Silkeføret