Praktisk om salgsstart

Praktisk om salgsstart

Scroll for å lese mer

Nå starter salget av leilighetene i hus G og L på Pallplassen!

Pallplassen på Lørenskog Stasjonsby har blitt godt mottatt! Salget av husene A-F i fase 1 har vært en stor suksess, og vi er nå klare for å starte salget av hus G og L i fase 2.

Kjøpetilbud kan sendes inn digitalt via boligvelger på nettsiden. Det gjøres ved at du klikker på kjøp-knappen som du finner ved hver leilighet i prislisten (boligvelger).

Frist for å kjøpe ved salgsstart er mandag 25. april kl. 09:00. Når du benytter kjøpsknappen i prislisten, må akseptfrist settes til 25. april kl. 16:00.

Dersom flere ønsker å kjøpe samme leilighet vil kjøper bli avgjort ved loddtrekning. Alle som har levert inn kjøpetilbud vil kontaktes senest tirsdag 26. april.

Det er mulig å legge inn bud på alternative leiligheter, dersom førstevalget blir solgt til en annen. Når du bruker kjøpsknappen i prislisten løses dette ved å oppgi alternative leiligheter i prioritert rekkefølge i feltet Forbehold, du legger altså kun inn bud på leiligheten du har som ditt førstevalg. Dersom du velger å føre opp alternative leiligheter i feltet Forbehold, og leiligheten du har lagt inn bud på går til en annen, har du dermed sendt inn et forpliktende kjøpetilbud på neste leilighet på din liste.

Kjøpetilbud med avklart finansiering vil bli prioritert. Det er ikke mulig å reservere leiligheter i salgsstartsperioden (frem til 26. april).

Ingar er ansvarlig for salget på Pallplassen. Kontakt han gjerne med spørsmål av alle slag eller for å avtale privat visning.

Ingar Skjørland Bolkesjø
Mobil: 996 39 981
E-post: isb@selvaagbolig.no

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Pallplassen