Praktisk om salgsstart

Praktisk om salgsstart

Scroll for å lese mer

  • Intervju

Salget av Plussboligene® på Skårerbyen har vært en stor suksess. Vi er nå klare for salg av trinn 2!

Med bakgrunn i smittesituasjonen gjennomfører vi salgsstart uten å invitere til samling. Vi har lagt all informasjon tilgjengelig på websiden. Vi står klare til å gjøre avtaler om møter 1:1. Møtet kan gjennomføres over video, pr telefon eller i visningslokale. Ta kontakt for å avtale tid!

Kjøpetilbud kan sendes inn digitalt via boligvelger på nettsiden. Det gjøres ved at du klikker på kjøp-knappen som du finner ved hver leilighet i prislisten.
Alternativt kan du sende kjøpetilbudskjema via e-post eller MMS (bilde av skjema på mobilen). Skjema kan også leveres til en av selgerne. Se lenke under for kjøpetilbudsskjema.

Frist for å kjøpe på salgsstart er fredag 19. februar kl. 09.00.
Velger du å benytte kjøpsknappen i prislisten, må akseptfrist settes til 19. februar kl. 16.00.

Dersom flere ønsker å kjøpe samme leilighet vil kjøper bli avgjort ved loddtrekning. Alle som har levert inn kjøpetilbud vil kontaktes i løpet av fredag 19. februar.

Dersom du bruker kjøpsknappen i prislisten kan du oppgi alternative leiligheter i feltet Forbehold. I kjøpetilbudsskjema kan du også sette opp alternative leiligheter i prioritert rekkefølge.

Dersom du velger å gjøre dette og førstevalget går til en annen, har du dermed sendt inn et forpliktende kjøpetilbud på neste leilighet på din liste.

Kjøpetilbud med avklart finansiering vil bli prioritert. Det er ikke mulig å reservere leiligheter i salgsstartsperioden (frem til 19. februar).

Merk at kjøp-knappen i prislisten ikke vil være tilgjengelig fredag 19/2 mellom kl. 09.00 og kl. 16.00.

Kontakt oss gjerne med spørsmål av alle slag!

Tilbake