Fellesrom og smarthusløsninger

Fellesrom og smarthusløsninger

Scroll for å lese mer

Det skal være enkelt å bo på Sandsli 360. Her er det planlagt flere fellesrom som alle kan benytte seg av – et kontorlandskap, et pick-up point med kjølerom og et stort fellesrom med kjøkken. I tillegg tilrettelegges det for smarthusløsninger fra Futurehome. Enkelt, ikke sant?!

Kontorplasser til fri benyttelse
Det lages et kontorlandskap med 4 frie kontorplasser, et lite kjøkken, toalett og garderobe. Praktisk å ta med seg den bærbare pc-en ned en morgen du ikke trenger å dra til kontoret.

Kontorlandskap med 4 frie kontorplasser, et lite kjøkken, toalett og garderobe.


Pickup-point med kjølerom

Ved siden av kontorlokalet er det planlagt et hentested med kjølerom. Her kan du få levert pakker, eller mat. Tenk at dagligvarene kan stå ferdig å vente på deg når du kommer hjem!

Fellesrom med kjøkken
I trinn 3 er det planlagt et stort fellesrom med kjøkken, spisesone og sofakrok. Det kan bli kjekt når dere skal ha sosiale tilstelninger i sameiet eller om du vil booke rommet til private sammenkomster.

Smarthus-funksjon fra Futurehome
Alle leilighetene leveres med en «GET Smart»-modul. Det betyr at leilighetene er tilrettelagt for smarthus-funksjoner fra Futurehome allerede før du flytter inn. Slik kan du velge de smarthusløsningene du selv ønsker mot et pristillegg. Om du skulle trenge flere funksjoner eller ikke vil installere dette akkurat nå, er det enkelt å oppgradere også etter at du har overtatt boligen.

Du kan eksempelvis få med:
• Varmestyring
• Lysstyring & sensorer
• Modusbryter ved inngangspartiet

Smart, ikke sant?!

Mer om nye boliger på Sandsli 360 her >>

 

Tilbake

Kontakt:

Meld din interesse her

Legg igjen ditt navn og kontaktdata her så holder vi deg oppdatert om Sandsli 360.