Lev høyt og fritt på Snølias takoaser

Lev høyt og fritt på Snølias takoaser

Scroll for å lese mer

Boligprosjektet Snølia på Lørenskog Stasjonsby blir liggende i et bratt terreng. Det gjør at arkitektene måtte tenke kreativt rundt plassering av byggets funksjoner og fasiliteter.

Tomten der Snølia bygges er preget av et utfordrende terreng, i bunnen av Haneborgåsens skråning i retning Lørenskog stasjon. Arkitekten og landskapsarkitekten har derfor skreddersydd byggets form og funksjon til tomtens karakteristikker.

Unike uteområder i høyden

Til forskjell fra alle de andre byggene i Lørenskog Stasjonsby, vil Snølia preges av at store deler av byggets tak skal benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassene utformes som små og store oaser, med «private» soner tilrettelagt for ulike aktiviteter.

– For at disse takterrassene skal bli attraktive steder å oppholde seg, er det planlagt aktiviteter for enhver smak. I ulike soner på taket vil man finne treningsapparater, bocciabane, utekjøkken og urtehage, hengekøye – og mye annet, sier arkitekten Hanne Kristiansen i BetonmastHæhre Boligbygg.

Les mer om leilighetene til salgs på Snølia her

Alle takterrassene – både de private terrassene og de felles oasene helt øverst, vil få veldig god utsikt over de omkringliggende områdene rundt stasjonsbyen og Vinterparken, legger Lars Lund Mathisen til. Han er prosjektsjef i Selvaag Bolig, og har hatt ansvar for planlegging og utbygging av hele Lørenskog Stasjonby, og utdyper videre:

– Snølia blir et annerledes og spennende boligprosjekt, med en utforming som er spesielt tilpasset beliggenheten. Det er alltid motiverende å tenke kreativt for å finne den beste løsningen for de som skal bo her i fremtiden. Jeg føler meg trygg på på at Snølia – med byggets utforming og fasiliteter – skal bli et godt hjem!

Takterrasse på Snølia

Tilbake

Kontakt:

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Snølia