Bli med og opplev Plusskonseptet

Bli med og opplev Plusskonseptet

Scroll for å lese mer

Er du litt nysgjerrig på hvordan det er å bo i et Plussprosjekt? Skulle du gjerne sett hvordan serviceområdet, selskapsrommet, treningsrommet og de andre rommene ser ut? Nå har du sjansen!

Livet i en Plussbolig® er litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag. Med en Plussbolig® får du tilgang til blant annet serviceområde med bemannet resepsjon, kaffebar, gjesterom, treningsrom, møterom, selskapsrom og kjøkken. Alt stilfullt innredet og fullt utstyrt.

Nå gir vi deg altså mulighet til å se et Plussprosjekt «live». Anders som er selveste sjefen for Plusskonseptet, og ikke minst Magda som er vertskap på Skårerbyen Pluss, vil fortelle og vise hvordan det er å bo i en Plussbolig. 

Torsdag 7. desember inviterer vi alle kjøpere og interessenter på Solbergskogen Pluss på tur til Skårerbyen Pluss.

For å gjøre det enkelt ordner vi transport tur/retur fra vårt visningssenteret i Myrfaret 2, og byr på servering på Skårerbyen Pluss. Avreise fra visningssenteret ca kl. 16:30 med retur fra fra Skårerbyen Pluss ca. kl. 19:00 med ankomst visningssenteret ca kl. 19:30.

Visningssenteret vil være åpent fra kl. 16 og fram til avreise, samt ved hjemkomst.

For å beregne transport og servering ber vi om bindende påmelding. Lenken under åpner en e-post, hvor vi ber deg oppgi antall og navn på de som vil være med. Frist for påmelding er 1. desember 2023.

Jeg/vi vil gjerne bli med på besøk til Skårerbyen Pluss

Verv en venn og få kr 25 000,- hver

Skap ditt eget nabolag og la oss spandere feiringen! Les mer om vervepremien: selvaagbolig.no/vervenvenn/

 

Tilbake

Kontaktskjema

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Solbergskogen Pluss