Gode venner på enga

Gode venner på enga

Selvaag Bolig sitt boligprosjekt Hovinenga og Vålerenga Fotball har inngått avtale om samarbeid, som seg hør og bør for gode naboer.

Søndag 10. september spiller Vålerenga sin første kamp på ny hjemmebane, og går dermed inn i en ny og etterlengtet fase for laget. Nå er de endelig kommet hjem. Ved siden av Vålerengas nye stadion ligger tomten til boligprosjektet Hovinenga. Her er 355 nye boliger under bygging.

- Vålerenga er inne i en svært spennende tid, blant annet med ny stadion i et av de viktigste byutviklingsområdene i Oslo. Selvaag Bolig bygger over 350 boliger vegg-i-vegg med den nye storstuen og flere i området rundt, så det er helt naturlig at vi støtter opp om det gode arbeidet klubben gjør. Vi gleder oss, og er stolte av å kunne kalle oss samarbeidspartner, sier salgssjef Marius Falch Orvin i Selvaag Bolig. 

Les mer om boligene vi bygger?

Fakta om Hovinenga:
354 nye boliger på Valle Hovin, fordelt på fire hus. Leilighetene blir 2-, 3- og 4-roms, med god takhøyde, lyst design og store vindusflater. Siste byggestandard sikrer godt inneklima og lave energikostnader. 

Tilbake