Magasinet

Stilig 3-roms med stor balkong og gode solforhold

Blinken tilbyr et variert utvalg av 3-roms leiligheter, og nå er det kun 2 igjen av denne fine varianten!

Du kommer inn i en romsling entré med god plass til yttertøy, sko og vesker. I tilknytning til entrén har du boden praktisk plassert. Teningsutstyr og annen oppbevaring får du også plass til i sportsboden på 5 kvm som ligger i kjelleren. 

Åpen løsning

Den åpne stue/kjøkkenløsningen er med på å gi en god romfølelse. På kjøkkenet er det plass for en kjøkkenøy, noe som vil være med på å lage et naturlig skille i rommet. Her er det også plass til spisebord.

Stuen og kjøkkenet lyses opp av store vinduer som går helt ned til gulvet, og ut på en stor balkong på 14 kvm. Her kan man fint lage seg en flott uteplass og nyte sommerkvelden.  

Se boligvelger for priser og beliggenhet her

Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er på over 12 kvm og har god skapplass til garderoben. 

Illustrasjon av soverom i ny leilighet

Med store, gode oppholdsrom, og en herlig sørvendt balkong er dette en fantastisk leilighetet for deg som ønsker å bo både sentralt, men samtidig ha god plass til hjemmekosen. 

Under ser du planløsning for leiligheten.

Plantegning 3-roms

Vi har kun to ledige leiligheter med denne planløsningen, og de har innflytting november 2018. Se boligvelger her for priser og beliggenhet.

Ta kontakt med selgerne for mer informasjon

Stian Møller-Karlsen, mobil: 900 78 712, e-post: stmk@selvaagbolig.no
Christine Løwø Johnsen, mobil: 951 72 353, e-post: clj@selvaagbolig.no

Illustrasjon av Blinken

Byggingen er i gang

Byggingen av Blinken er i gang, og ved ferdigstillelse vil prosjektet bestå av fire bygg med tilsammen 88 selveierleiligheter. Heis og parkering i garasje. De første beboerne flytter inn sommeren 2018.

Ta kontakt med meg!

Jeg vil vite mer om leilighetene på Blinken.

Nei takk, ta meg til prosjektsiden.

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;