Magasinet

Fantastisk toppleilighet

Drømmer du om å nyte solen til både morgen- og ettermiddagskaffen? På Heimdal Stasjonsby kan vi friste med en herlig toppleilighet med to takterrasser. Utsikten er fantastisk. Du ser Heimdal sentrum mot sør og Trondheim mot nord.

Heimdal Stasjonsby leilighet 62

God standard og varme i gulvene

Leiligheten er gjennomgående. Det gir en lys og deilig følelse fordi du får inn lys fra to sider. Du blir heller aldri kald på føttene da vi leverer vannbåren varme i gulvene. Kjøkkeninnredningen leveres fra HTH og det vil bli mulig å gjøre noen tilpasninger etter dine ønsker. Du får også to bad hvor det ene er tilknyttet hovedsoverommet med  en såkalt «en suite» løsning. 

Se leiligheten her.

Se andre tre-roms leiligheter i Heimdal Stasjonsby her.

Opplev visning fra din egen stue

Nå kan du oppleve hvordan det kan være å stå inne i en 3-roms i Heimdal Stasjonsby. Klikk på lenken under så kan du se på gulv, kjøkken, bad, gå ut på balkongen og ikke minst bevege deg mellom rommene.

VR visning av 3-roms leilighet i Heimdal Stasjonsby.

Forbrukerrådet anbefaler å se på nybygg

Fagdirektør for Bolig Thomas Bartholdsen i Forbrukerrådet anbefaler å se på nybygg når du skal kjøpe bolig. Han sier til Aftenposten: Vurder alltid nytt før du byr deg helseløs på brukte boliger. Dagens nybygg har dessuten bedre isolasjon, bedre brannsikkerhet og lavere fyringsutgifter enn gamle.

Les forbrukerrådets anbefaling av nybygg i Aftenposten.

Ta kontakt med meg

Jeg vil vite mer om leilighetene i Heimdal Stasjonsby

Nei takk, ta meg til prosjektsiden.

Aktuelle prosjekter

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;