Penthouse med stor takterrasse

Penthouse med stor takterrasse

Scroll for å lese mer

Dette er en spesielt flott 4-roms toppleilighet! Her får du det lille ekstra med store romslige rom, usjenert beliggenhet, mye lys inn og hele 137 kvm takterrasse med mulighet for jacuzzi. Her kan du virkelig lene deg tilbake og nyte livet.

Soverommene er alle romslige, men et er ekstra flott med eget bad og mulighet for å sette inn jacuzzi på terrassen rett utenfor. 

Her får du hotellfølelsen

 

Den lille ekstra følelsen av luksus

 

Oppholdsrommet er på hele 50 kvm med stor lys stue og et flott kjøkken. Her er det god plass til både spisestue og sofakrok med TV. Kjøkkenøyen er perfekt å samles rundt for hyggelig samvær mens maten tilberedes. Og skal du grille er det utgang til takterrassen rett fra kjøkkenet. 

 

 

Takterrassen går rundt hele leiligheten og foran stuen er det en ekstra stor terrasse som fanger solen hele dagen. 

Herlig stor takterrasse hvor du kan nyte solen hele dagen
Len deg tilbake og nyt tilværelsen

 

Se planløsning og pris for penthouse her>>

 

Trævarefabrikken tilbyr en stor variasjon av planløsninger og størrelser. Alt fra små og arealsmarte 1-, 2- og 3-roms leiligheter til større 3- og 4-roms og luksuriøse toppleiligheter med store, private takterrasser

Trævarefabrikken får flott beliggenhet langs Sagelva med gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Med fine teglstensfasader, gode kvaliteter og trivelige, grønne uteområder med et lunt og stille gårdstun blir dette et godt sted å bo.

Registrer deg i skjema under eller ta direkte kontakt for mer informasjon. 

Tilbake

Kontakt:

Vil du vite mer om denne flotte leiligheten?

Registrer deg her så tar vi kontakt med deg for mer informasjon.