5 gode grunner til å investere i splitter ny bolig!

5 gode grunner til å investere i splitter ny bolig!

Start med blanke ark

  • Trondheim
  • Nyboligfordeler

Velge nytt eller brukt når du skal finne din fremtidige leilighet? Her er arkitektens fem beste grunner til at et nybygg bør bli neste stopp for flyttelasset ditt.

1. Bedre kvalitet
Ved å kjøpe en ny bolig får man noe som tilfredsstiller gjeldende krav fra myndighetene.

Luca Ganguzza, TAG arkitekter

– Du kan sammenligne det med å kjøpe ny eller gammel bil, sier arkitekt Luca Ganguzza, som jobber i TAG Arkitekter og har lang erfaring med prosjektering og byggeledelse av ulike bygningstyper.

2. Smartere planløsning
– I moderne boliger utnyttes plassen bedre enn i eldre leiligheter, understreker Ganguzza.

Det vil si at selv om antall rom og funksjoner er de samme, sørger en mer effektiv planløsning for at alt får plass på færre kvadratmeter. Mens eldre leiligheter fylles opp av korridorer, unngås dette i langt større grad i nybygg.

3. Bedre tilpasset dine behov og økonomi
Eiendomsutviklere tilbyr i økende grad boliger tilpasset ulike målgrupper, og planløsninger prosjekteres først etter en kartlegging av ønsker og behov. Ulike forbrukergrupper har forskjellige krav når det gjelder både funksjoner, standard og plass, sier TAG-arkitekten.

4. Du får noe som er unikt for deg
Nye boliger skapes basert på markedsundersøkelser. Det betyr at man kan tilby den standarden som kjøperne krever. Ved å melde sin interesse for et prosjekt tidlig i prosessen kan man dessuten aktivt påvirke det ferdige resultatet.

5. Du slipper budrunder
– Ved å kjøpe en ny leilighet slipper man å gå gjennom hektiske budrunder. I stedet kan man se på prospekter i fred og ro, få oversikt og kjøpe bolig til fastsatt pris og med lovfestet garanti på fem år. Dermed får du mer kontroll med kjøpsprosessen, avslutter arkitekt Luca Ganguzza i TAG Arkitekter.

Selvaag Bolig har flere nyboligprosjekter i Trondheim, både på Lade og Heimdal, med et godt utvalg av type leiligheter. 

Ny bolig på flotte Lade

LA65 har nylig lagt ut første trinn i salg. God salgsstart, men du finner enda et godt utvalg av 2- til 4-roms leiligheter her. Mer om LA65, priser og ledige leiligheter finner du her.  

Heimdal Stasjon  

Heimdal i mitt hjerte

Midt i Heimdal sentrum kommer Heimdal Stasjon som vil bestå av 84 flotte leiligheter. Det har vært en stor suksess og er nesten utsolgt.

Saga Park på Heimdal

Saga Park blir et helt nytt nabolag rett ved Heimdal sentrum. Dette er en fin tomt med gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Byggingen på første hus starter allerede før sommeren. Mer om nye leiligheter på Saga Park her.

Tilbake