Gå til prosjektsiden: Hovinenga

Magasinet Hovinenga

Prøv en virtuell (VR) visning!

Med enkel VR-teknologi kan du besøke en ny bolig fra din egen stue.

VR teknologi gjør det mulig å oppleve å stå inne i en leilighet som enda ikke er bygget. Du kan bevege deg gjennom rommene og ta turen ut på balkongen for å oppleve utsikten.

Jente prøver VR-brille med Selvaag Bolig logo

Har du ikke briller, fortvil ikke. Løsningen gir god verdi også uten briller både på PC og mobil. Men, har du lyst til å prøve med briller, ta kontakt med oss så sender vi deg et par i posten.

Slik gjør du det:

Uten brille: Klikk på en av lenkene under. For å aktivere løsningen klikker (x) du ut instruksjonen for brille. Hold telefonen på høykant og beveg deg rundt ved å sveipe med fingeren. 

Med brille: Klikk på en av lenkene under. Videre klikker du på ikonet for brille. Deretter legger du telefonen inn i brillen. Det er dine bevegelser som gjør at du beveger deg i leiligheten. Bytt rom ved å sikte på punktene med krysset.

3-roms leilighet på Heimdal Stasjonsby, Trondheim.

4-roms toppleilighet med takterrasse på Lørenporten, Oslo

3-roms hjørneleilighet i 1.etg. med hage på Lørenskog Stasjonsby, Lørenskog

3-roms leilighet på Hovinenga, ved Valle Hovin, i Oslo

Aftenposten:Bruker VR-briller for å selge nyboliger.

Artikkel fra Aftenposten hvor Linn Engen ser på leiilghet med 3d brille

Aftenposten skriver 26.oktober om bruken av VR-teknologi i boligbransjen.  "VR – virtual reality – er på full fart inn i nybolig-markedet, og flere boligprodusenter tar nå i bruk rimelige og enkle varianter av VR-brillene for å gjøre teknologien tilgjengelig for massene". Du kan lese hele saken i Aftenposten her.

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;