VI KÅRER NORGES BESTE NABOLAG

Lille Langerud Velforening

Vi bor i et varmt, inkluderende, morsomt og raust nabolag, og vi elsker å bo her, alle sammen. Rekke nr. 1 trives aller best, de har produsert så mange barn at det ikke er plass til flere i den rekka, og vi andre vurderer å kjøpe en buss som kan transportere alle folka. 

Her bor det en salig blanding av barnefamilier, ungdommer, middelaldrende par som egentlig hadde planer om å skaffe seg en leilighet på St. Hanshaugen, men som ikke klarer å gi slipp på nabolaget sitt, og gamle folk som har barn som venter på å overta barndomshjemmet. Få flytter, og de som gjør det, og for eksempel kjøper enebolig på Nordstrand, angrer og flytter tilbake (det er helt sant, Øyvind og Henriette!).I nabolaget vårt trenger du ikke kjøpe egen gressklipper. Hvis noen i rekka har en gressklipper, så kjøper du en hekksaks eller en hageslange, deler vi på det vi har. Første gang jeg lånte et egg, så sa naboen: "Nå må du huske ikke å levere egget tilbake, for da kan jeg heller låne noe tilbake en annen gang". Hvis ungene leker ute i gata, og noen må inn å lage middag, så passer noen andre på barna. Hvis du skal reise bort i ferien, er det alltid noen som kan vanne blomstene dine. Når vi møtes til den årlige Lille Langerudfesten, så vil ingen gå hjem. På julegrantenning er det alltid spennende å se om vaktmester Arne klarer å få lys på grana, eller om noen husker noen av versene på "Du grønne glitrende tre". 

I fjor drenerte vi rundt alle rekkene, og det var dyrt. Så nå er vi blakke. Vi ønsker oss et fellesområde med grill, ekstra lang ledning til vaffeljern, og noen flere benker langs veiene så de gamle kan ta seg en pust i bakken på vei til butikken. Vi ønsker også materialer til å bygge en liten skatepark til de kidsa som har allerede har bygget et par hopp og trener til å bli verdensmestere, eller et par nye fotballmål.Vi håper vi vinner, for vi er det beste nabolaget! Velkommen skal dere være, både med sending, fest og konsert. Dere vil bli tatt hjertelig i mot av mange mennesker med store hjerter! 

På vegne av Lille Langerud Velforening
Heidi Tessand