Lervigpynten - hjørneleiligheter i sjøkanten

Pris:

Fra 3 660 000

Rom:

2 - 4 rom

Areal:

64 - 87 kvm

Hjørneleiligheter med store vindusflater, beliggende ytterst i sjøkanten.

Lervigpynten har vært en salgssuksess: 33 av 37 leiligheter er allerede solgt! 

Byggingen av to bygg på henholdsvis 6 og 7 etasjer er nesten ferdigstilt og er planlagt klar for overlevering i løpet av mai 2020. Overtagelsesdato blir vi enige om.

Husene bygges med tre leiligheter på hvert plan i formg av 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter. Samtlige er hjørneleiligheter, og får romslige balkonger og store vindusflater. I toppetasjen kommer det 3- og 4-roms toppleiligheter med to balkonger hver.

Byggene vil vende seg mot den eksisterende havnepromenaden og båthavnen. Bildet i toppen er en smakebit på utsikten fra leilighetene vi bygger!

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

Selvaag Bolig ønsker å bidra: Vi senker forskuddet på alle våre prosjekter til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen (verdi 40 000,-).

Tilbudet gjelder nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

 

 

Nå kun kr. 50 000 i forskudd + hvitevarer inkludert

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere å kjøpe bolig.

Selvaag Bolig ønsker å bidra: Vi senker forskuddet på alle våre boliger til kr 50 000 og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere som er mellom 18 og 34 år, og som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Påmeldingsvisning 2.6 kl. 16.30-17.30

Visningen finner sted i ny visningsleilighet på Lervigpynten. Dersom du ønsker å delta på visning, så ta kontakt med Martha på mail: martha@selvaagbolig.no eller på tlf. 900 79 198. 

Ønsker du visning på et av de andre prosjektene, så ta kontakt med oss!

Da avtaler dere tidspunkt. Ta gjerne kontakt med selger dersom dagen ikke passer og du ønsker privatvisning. 

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer og avholder derfor ingen vanlige fellesvisninger. 

Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Og foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det. 

 

Visning

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lervigpynten

Boligprosjektene på Lervig Brygge