Rekkehus og leiligheter på Ripstunet

På Ripstunet bor du i hjertet av Lervig - med epletrær i hagen og naturen som nabo.

Siste mulighet: Bud mottas, det er kun ett rekkehus igjen. Kjøp i dag og få med hvitevarepakke til 40 000,-. Tilbudet gjelder for alle aldre. Så vær rask!

Ripstunet består av nye rekkehus og to-etasjers leiligheter.

Familieboligene i Ripstunet, Rabarbratunet og Epletunet vil ved ferdigstillelse omringe bilfrie tun med rabarbrabusker, epletrær og bærbusker.
I tunet mellom boligene legges det til rette for planting av grønnsaker og urter. Med andre ord: dette er et nabolag du kan forsyne deg av!

Rabarbratunet er ferdigstilt og helt utsolgt. Ripstunet er nå også ferdigstilt og overtagelser er i gang. Leilighetene utsolgt, men vi har fortsatt ledige 2 rekkehus.  

Vi byr på moderne og gjennomtenkte løsninger og bygger rekkehus på 130m2 BRA fordelt på tre plan. Tre soverom, to bad, solrik balkong og bilfri, grønne fellesområder. Fleksibel løsning med mulighet for et fjerde soverom (i stedet for TV-stue). 

Bruk kontaktskjema under om du vil vite mer! 

Parkering under bakke for alle boligeiere, her leker barna på bilfrie tun.

Selvaag Bolig senker forskuddet på våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen (verdi 40 000,-).

Tilbudet gjelder nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

 

 

Nå kun kr. 50 000 i forskudd + hvitevarer inkludert

Selvaag Bolig senker forskuddet på våre boliger til kr 50 000 og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere som er mellom 18 og 34 år, og som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Velkommen til påmeldingsvisning!

Visningstider følger under:

• 14.09: 16.30-17.15
• 21.09: 16.30-17.15
• 28.09: 16.30-17.15
• 05.10: 16.30-17.15

Oppmøte for fellesvisningene er Lervigbrygga 45, ved Ripstunet. Dersom du planlegger å møte opp på annonsert fellesvisning, ber vi om at du sender oss en melding på forhånd. Send en e-post til martha@selvaagbolig.no.

Dersom du foretrekker møte oss for privat visning kan du ta kontakt med salgsleder Martha for å avtale tid:
martha@selvaagbolig.no eller 900 79 198. 

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer og avholder derfor ingen vanlige fellesvisninger. 

Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Foretrekker du visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det! 

 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Ripstunet

Boligprosjektene på Lervig Brygge