TRONDHEIM

Heimdal Stasjonsby

Selveierleiligheter til FAST PRIS.

Heimdal Stasjonsby består av alt fra smarte, arealeffektive 1- og 2- roms leiligheter til romslige 3- og 4-roms leiligheter. Første trinn, Heimdal Stasjon, har så langt vært en stor suksess og byggestart er besluttet.

Neste trinn kommer der Heimdal Sag tidligere holdt til og er planlagt ut for salg mot sommeren. Meld din interesse allerede nå!

Prosjektet utvikles i samarbeid med Heimdal Sag Gruppen AS.

Se video fra Heimdal Stasjonsby Ta meg hit Ja takk, jeg ønsker mer informasjon!

Du vil motta informasjon om dette prosjektet på e-post.

Kontakt

Tonje Borthen

Avd.leder/MeglerTonje Borthen

tonje.borthen@em1.no

416 05 422
METTE LEINUM

Eiendomsmegler MNEFMETTE LEINUM

mette.leinum@em1.no

464 28 420
Maren Berg

EiendomsmeglerfullmektigMaren Berg

maren.berg@em1.no

930 45 221
Marius Solli

EiendomsmeglerMarius Solli

marius.solli@em1.no

938 52 492
Jørgen Rostad

EiendomsmeglerJørgen Rostad

jorgen.eggen.rostad@em1mn.no

928 06 483

Vil du vite mer om Heimdal Stasjonsby?

Meld interesse og motta informasjon om dette prosjektet her.

Last ned prospekt

Vi bygger arealeffektive 1- og 2- roms leiligheter og romslige 3- og 4-roms leiligheter på Heimdal Stasjonsby. Alle leilighetene får gode balkonger og heis opp til boplan. Flere får også mulighet for innendørs parkering. Last ned prospektet her og kjøpetilbud.

Last ned

Kjøpetilbud.pdf

Visning

Det er for tiden ingen oppsatte visninger. Ta kontakt med en av selgerne for å avtale tidspunkt dersom du er interresert. Vi gleder oss til  å vise deg Heimdal Stasjonsby.

Du finner oss rett ved Heimdal Stasjon i Idrettsveien 1.
Følg skiltingen eller bruk GPS

Ja, jeg er interessert i nytt trinn på Heimdal Stasjonsby

Nytt trinn på Heimdal Stasjonsby kommer for salg

Selvaag Bolig og Heimdal Sag Gruppen AS planlegger nå PERRONGEN, nytt trinn på Heimdal Stasjonsby. 

Perrongen er et nytt felt som kommer på parkeringsplassen til Heimdal Sag, mot Sivert Thonstadsvei og den tidligere Brannstasjonen på Heimdal. Det planlegges 2- til 4-roms leiligheter fordelt på fem bygg med fin beliggenhet rundt et grønt og trivelig tun. Området i midten av prosjektet vil bli et tilrettelagt samlingssted for alle generasjoner. 

De første leilighetene er planlagt ut for salg før sommeren.
Meld din interesse allerede i dag så får du informasjon om prosjektet så snart det nærmer seg salgsstart og prosjektet begynner å ta form.  

Få en virtuell omvisning (VR)!

Om Heimdal Stasjonsby

Heimdal er i utvikling, og det legges stadig nye, spennende planer for området. Vårt bidrag er Heimdal Stasjonsby. Ferdig utbygget vil prosjektet bestå av ca. 350 leiligheter bygd for deg som ønsker et enklere liv.

Utformingen av leilighetene er gjort i samarbeid med interessenter til prosjektet, så her er vi helt sikker på du finner en leilighet som faller i smak.

Første salgstrinn er i salg og består av 84 leiligheter, fordelt på tre bygg, skal reises mellom Prima og det gamle Adressa-bygget, like øst for jernbanestasjonen. Vi bygger et prosjekt som vil bidra til å endre Heimdal sentrum for all fremtid. Velkommen til Heimdal Stasjonsby!

 • Tett på fasaden til Heimdal Stasjonsby
 • Fasadebilde av Heimdal Stasjonsby
 • Heimdal Stasjonsby i kveldsstemning
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Heimdal Stasjon vil bestå av tre bygg. Det vil lages hyggelige grøntområder med lekeplass og benker.
 • Foreløpig områdekart over Heimdal Stasjon, endringer vil forekomme
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Foreløpig områdekart over Heimdal Stasjon, endringer vil kunne forekomme. Det blir store, fine grøntområder til felles bruk og glede.
 • Heimdal Stasjonsby fasade, illustrasjon

godt servicetilbud

Alt du trenger finnes i nærheten. Heimdal sentrum har et godt utvalg nisjebutikker. Veien er også kort til storshopping på City-Syd, Tiller torget

ta toget!

Med Heimdal stasjon like utenfor døren kan toget raskt bli beste reisemåte. I tillegg ligger en stor taxi-holdeplass like nærheten.

350 BOLIGER OVER TID

Vi lanserer nå “Heimdal Stasjonsby”, hvor vi vil bygge 350 boliger over en periode. Men vi starter nå aller først med Heimdals Stasjon, som består av 85 boliger.

Flotte grøntområder

Mellom og rundt husene vil det bli anlagt flotte grøntområder med sittegrupper, lekeapparater og plener.

Om leilighetene

En av fordelene med å kjøpe en helt ny bolig er at du kan sette ditt eget preg på den. Det vil bli mulig å gjøre enkelte tilvalg slik at du får det akkurat slik du vil ha det. Tilvalgene omfatter vanligvis kjøkken, gulv og bad. Nærmere informasjon om mulighetene kommer snart.

 • Illustrasjon balkong Heimdal Stasjon
 • Illustrasjon kjøkken Heimdal Stasjon
 • Illustrasjon soverom Heimdal Stasjon
 • Illustrasjon av bad på Heimdal Stasjon
 • Illustrasjon stue Heimdal Stasjon

Alt er nytt!

Ingen oppussing nødvendig på flere år. Bruk tiden på å forme leiligheten slik du vil ha den og nyt det!

Stabilt!

Ingen uforutsette kostnader. En ny bolig gir lavt energiforbruk da alt er bygget etter siste krav og standarder.

Luftig!

Alle leilighetene får luftige balkonger hvor du kan nyte privatlivets fred.

Parkering

Parker i kjelleren, ta heisen opp til leiligheten. Alltid snøfri bil!

Det skal være godt å bo på Heimdal Stasjon! Gode boliger og kort vei til butikker, kafeer og servicetilbud vil gjøre livet enkelt å nyte.
Alv E. Selvaag Prosjektsjef

Om området

Heimdal Stasjon

Boligprosjektet

Heimdal sentrum

Heimdal sentrum tilbyr en rekke servicetilbud: lokal fiskehandler, dagligvarebutikker, spisesteder, bakere, helsekost, apotek, bensinstasjon, bingo, garn-/strikkecafe, blomster, optiker, bank, kiosker, frukt, video, gullsmed, sportsbutikk, klesbutikker, frisører, skomaker, helsestudio m.m.

Heimdal togstasjon

Togstasjon med kort vei til eks. Trondheim sentrum.

Breidablikk Barneskole

Skolen har pr. i dag ca 260 elever fordelt på 1. - 7. trinn.

Saupstad Skistadion

Bare en liten kilometer til Saupstad skistadion, hvor du går rett ut i marka. Her finner man flotte skiløyper og flott natur.

City Syd

City Syd er Midt-Norges største kjøpesenter. Med 69 butikker finner du alt du trenger her.

Nyttig om boligkjøp

5 GODE GRUNNER TIL Å KJØPE nybolig

Nye boliger selges til fast pris. Det er med andre ord ingen hektiske budrunder. Du får også lavere omkostninger da du bl.a. kun betaler 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien. Du trenger heller ikke å tenke på oppussing siden alt er nytt. I tillegg vet du at boligen er bygget etter seneste krav og standarder som sikrer deg en god bolig for deg selv og familien.

GODE NABOLAG

For mange er nabolaget et av de viktigste kriteriene for valg av bolig. Selvaag Bolig har bygget gode nabolag i nesten 70 år En god bolig kjennetegnes av mer enn rene byggetekniske kvaliteter. Bomiljøet er vel så viktig, både innenfor boligens vegger og utenfor.

SJEKKLISTE

Det er ikke alltid like enkelt å huske på alt under en visning. Derfor har vi laget en enkel sjekkliste som vi anbefaler at du tar med deg på visning hos oss og andre. Den vil hjelpe deg å se etter det viktigste slik at du kan gjøre et trygt valg.