Autronica

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Ringve Pluss er Trondheims første plussboliger®. Boligprosjektet vokser snart frem på Lade, midt i Trondheims mest attraktive og solrike bydel. I første salgstrinn presenterer vi Hus A og Autronica - på denne siden kan du lese mer om Autronica.

Det kjente landemerket Autronica på Lade skal gjenoppstå som bolighus. I tillegg til nye boliger planlegger vi her et serviceområde på 750 kvm, samt en frodig felles takterrasse.

Arkitekt Grethe Løland hos Arkitektværelset har sammen med byantikvaren bevart byggets karakteristiske sjel i sin plan for ny bruk av huset. Når Autronica snart gjenoppstår som bolighus vil det romme 32 leiligheter.

Leilighetene får lys en-stavs eikeparkett, generøs takhøyde og store vindusflater. Kjøkken fra HTH og moderne bad med varme i gulv.
Nye boliger bygges etter tekniske krav som sikrer godt inneklima og lave energikostnader.
Ved hjelp av Arkitektværelset har vi utarbeidet interiørkonseptene Sand, Mose og Lyng, med variasjon i kjøkkenfronter, baderomsfliser og fargepalett for veggene i leiligheten. Som boligkjøper kan du velge fritt mellom konseptene uten tillegg i pris.

Serviceområdet i byggets første etasje og underetasje har Plussbeboerne eksklusiv tilgang til. Her finner du kaffebar med ferske aviser, et velutstyrt trimrom, to gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og en betjent resepsjon. Serviceområdet betjenes av heltidsansatt vert eller vertinne, som legger til rette for at du skal få en enklere hverdag. 

SALGSSUKSESS! 12 boliger er allerede solgt!

 

Velkommen til visning!

Du finner vårt visningslokale på tomten i Haakon VII's gate 4. 

Møt oss her til avtalt tid, eller kontakt oss for å avtale visning på et tidspunkt som passer deg!

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Autronica