HEIMDAL

Saga Park

Visning

Velkommen til visning i vårt visningslokale på tomten i Industriveien 1. Om ikke oppgitte visningstider skulle passe, ta gjerne kontakt for privat avtale. 

Legg til i kalender

Prospekt

Her kan du se prospekt for Saga Park, hus D og hus E. Fine leiligheter i ulike størrelser. Heis og parkering i garasje. Byggingen er i gang for hus D. 

Saga Park – litt av alt som er godt her i livet

Nye Heimdal sentrum tar form, området bygges ut og mange ønsker seg hit. Nå åpner det seg en muligheten for flere. Boligbyggeren Selvaag Bolig og Heimdal Sag Invest AS stod bak suksessprosjektet Heimdal Stasjon. Nå står Saga Park for tur. Og det er mange grunner til å ville velge å flytte nettopp hit. Det å kunne bo både urbant og landlig, er én av dem.

Boliger i alle størrelser
Her er det nemlig godt å bo, med alt tilrettelagt for en enkel hverdag. Splitter nye leiligheter med god kvalitet, romslige balkonger, heis og innendørs parkering er noe av det som gjør dette til et bekvemt sted å bo. Her blir det et variert utvalg av leiligheter – fra arealeffektive 2-roms til romslige, familievennlige 4-roms over flere plan. Alle boligene har direkte tilgang til den store og gjennomarbeidede parken, som vil bli et behagelig, grønt fristed for både store og små. At noen andre tar seg av vedlikeholdet, slik at du bare kan nyte, er en fin bonus.

Få skritt unna alt
Uten å måtte bo midt i storbyen, er du nært alt du trenger. Bare noen skritt unna ligger alt fra kafeer, matbutikker og spisesteder til apotek, optiker og frisør. Og veldig mye mer. Har du likevel behov for å reise til byen, sørger gode buss- og togforbindelser for at du kjapt og enkelt kommer deg både dit og hjem igjen.

Under kan du se illustrasjoner av Saga Park. Illustrasjonene viser i hovedsak fasader og leiligheter fra hus D og E som er i salg nå. Bla gjennom illustrasjonene og ta gjerne kontakt for mer informasjon

 • Vis bildetekst Skjul bildetekst Park med frodig vegetasjon - en trivelig møteplass i nabolaget
 • Saga Park oversikt
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Saga Park består av totalt fem bygg beliggende rundt en grønn og bilfri park
 • Hage og terrasse foran huset
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Trivelig vestvendt hage foran familieboligene
 • Vis bildetekst Skjul bildetekst Koselig inngangsparti med god plass til sittegruppe inn mot parken
 • Vis bildetekst Skjul bildetekst Bilfritt uteområde mellom boligene på Saga Park
 • Saga park hus D
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Fine sørvest-vendte glassbalkonger - Saga Park hus D
 • Teglstensfasade hus E
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Fine teglstensfasader på en side av byggene og trefasader på andre siden inn mot felles park.
 • 2-roms stue
  Vis bildetekst Skjul bildetekst 2-roms - stue med stort vindu ut mot balkong
 • Kjøkken 3-roms
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Lys og fin 3-roms med romslig oppholdsrom
 • Stort soverom
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Romslig soverom med god plass til dobbeltsengen
 • Stue 3-roms
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Stue 3-roms med utgang til sør-vestvendt balkong
 • Hjørnebalkong
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Herlig balkong hvor du kan slappe  av og nyte ettermiddagen
 • 4-roms hjørneleilighet
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Lys 4-roms hjørneleilighet
 • Flislagte bad
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Flislagte bad med opplegg for vaskemaskin

Meld interesse for Saga Park

Ditt grønne fristed

Lyden av lek og latter. Følelsen av å gå barbent på solvarmet gress. Duften av friske blomster og synet av et frodig og velstelt parkområde. Denne grønne lungen er en fryd for alle sanser – og et sted for rekreasjon og glede for store og små.

En tanke bak alt
I den over tre mål store parken er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Solide trær og busker er plassert for å skape følelsen av rominndeling, og plantesammensetningen sørger for at hver årstid har sin særegne skjønnhet og sjarm. En svak helning mellom boligene fører regnvann til et langstrakt regnbed. Her vil kombinasjonen av vann, belysning og nøye utvalgt vegetasjon skape en vakker og eksotisk atmosfære.

Et møtepunkt i solen
Der soltimene er flest og dagene lengst, finner du et område med stilfulle benker og bord. Her kan du nyte et måltid i solen, bla i avisen eller slå av en prat med naboen over en kopp kaffe. Barn i alle aldre vil juble over det velutstyrte aktivitets- og lekeområdet som også er plassert her.

Din park, din frihet
Kall den hagen din, om du vil. Alle boligene har nemlig direkte forbindelse til parken. Den er litt din. Det gir deg full frihet til å nyte mulighetene den byr på: Bre piknikpleddet utover. Spill kubb med venner. Legg deg på ryggen i skyggen av et tre. Du bestemmer hvilke goder du vil høste – uten å måtte tenke på verken gressklipping, snømåking eller vedlikehold. Det er mye livskvalitet i det også.

Vis bildetekst Skjul bildetekst Park med frodig vegetasjon - en trivelig møteplass i nabolaget

Sjekk ut våre fine familieleiligheter over to plan

I hus E i Saga Park har vi åtte flotte familieleiligheter som går over to plan. Stue og kjøkken, bad og soverom i første etasje og flere soverom og et bad til i underetasjen. 

Perfekt for familier med barn og ungdom i huset som ønsker egen tumleplass. Vestvendt balkong ut fra stuen og en flott terrasse nede gir fint rom for å nyte ettermiddags- og kveldssolen. Ta kontakt for mer informasjon allerede i dag.

 • kjøkken med mulighet for øy
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Fint kjøkken med mulighet for øy. Koselig uteplass perfekt for grillen rett utenfor kjøkkenet.
 • Vis bildetekst Skjul bildetekst Koselig inngangsparti med god plass til sittegruppe inn mot parken
 • Kjellerstue, lekerom
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Kjellerstue med utgang til hagen. Her kan barna leke og kose seg.
 • Hage og terrasse foran huset
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Trivelig vestvendt hage foran familieboligene
 • Barnerom, rolig beliggenhet mot parken
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Barnerom, gjesterom eller hobbyrom? Lyst rom med rolig beliggenhet mot parken.
 • Stue med god plass til spisebord og utgang til vestvendt balkong
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Ta kaffen på balkongen etter middag

Saga Park; virituelt besøk i familieleilighet over to plan

SAGA PARK; virituelt besøk i en 3-roms

Om området

Prosjektet Saga Park

Saga Park blir et helt nytt nabolag rett ved Heimdal sentrum. Det blir fem bygg beliggende rundt en trivelig, bilfri park på mer enn tre mål. Det planlegges 2- til 4-roms leiligheter, i ttillegg til fine familieboliger med to bad og flere uteplasser.

Heimdal sentrum

Heimdal sentrum tilbyr en rekke servicetilbud: lokal fiskehandler, dagligvarebutikker, spisesteder, bakere, helsekost, apotek, bingo, bensinstasjon, garn-/strikkecafe, blomster, optiker, bank, kiosker, frukt, video, gullsmed, sportsbutikk, klesbutikker, frisører, skomaker, helsestudio m.m.

Heimdal togstasjon

Heimdal stasjon er en ubemannet jernbanestasjon, og er stoppested for lokaltog (Trønderbanen) samt regiontog (Dovrebanen, Rørosbanen) med forbindelser til Værnes og Steinkjer. Den er også endestasjon for Nabotåget til Östersund samt et viktig knutepunkt for busstrafikken mot sør og vest.

Breidablikk barneskole

Breidablikk skole er en barneskole beliggende på Heimdal med inntaksområde i mellom Heimdal sentrum og E6. Skolen har pr. i dag ca 260 elever fordelt på 1. - 7. trinn.

Åsheim ungdomsskole

Åsheim ungdomsskole ligger i Myrstadveien 3. På skolen går barn fra Kattem og Heimdalsområdet.

;