Nye, inflyttingsklare leiligheter på Heimdal

Nye, inflyttingsklare leiligheter på Heimdal

Scroll for å lese mer

På Saga Park finner du fine leiligheter, hvor flere ligger solvendt mot prosjektets grønne park!

Saga Park blir et godt sted å bo, med alt tilrettelagt for en enkel hverdag. Splitter nye leiligheter med god kvalitet, romslige balkonger, heis, sykkelverksted og innendørs parkering er bare noe av det som gjør hverdagen din bedre. I tillegg finner du matbutikker, kollektivtilbud, trening, shopping, helsetilbud, skoler og barnehager rett i nærheten. 

Alle boligene har direkte tilgang til den flotte parken, som vil bli et behagelig, grønt fristed for både store og små. At noen andre tar seg av vedlikeholdet, slik at du bare kan nyte, er en fin bonus.

Hus D er ferdigstilt og utsolgt. Hus E er også ferdigstilt og her er det kun 6 leiligheter igjen. 

Vi gir deg hvitevarene inkludert i prisen. Tilbudet gjelder for deg som er mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv.

 

Visning - privat 1:1 eller via video

Vi kjører ikke faste fellesvisninger nå i sommer men ta gjerne kontakt om du ønsker privatvisning: malin.pedersen@em1.no

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer og avholder derfor påmeldingsvisning istedenfor vanlige fellesvisninger. 

Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Og foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det. 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Saga Park

Aktuelt