Helt nye boliger rundt en trivelig lun park

Helt nye boliger rundt en trivelig lun park

25.000,- i møbelgavekort til de 3 første kjøperne av leilighet innen 18. februar

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 2 350 000

Rom:

2 - 5 rom

Areal:

39 - 121 kvm

Saga Park blir et godt sted å bo med kort vei til alt du trenger i hverdagen; matbutikker, kollektivtilbud, trening, shopping, helsetilbud, skoler og barnehager.

Saga Park har et variert utvalg av planløsninger. Fine 2- til 4-roms leiligheter, i tillegg til åtte flotte familieboliger over to plan. Midt i, som et hjerte i prosjektet, kommer en bilfri grønn park. Dette blir et trivelig samlingssted for alle generasjoner.

Bygg D og E er i salg. Byggingen er godt i gang for bygg D og leilighetene her er innflyttingsklare allerede fjerde kvartal i år.

Dette blir et godt sted å bo, med alt tilrettelagt for en enkel hverdag. Splitter nye leiligheter med god kvalitet, romslige balkonger, heis og innendørs parkering er bare noe av det som gjør hverdagen din bedre.

Kampanje! 25.000,- i møbelgavekort til de tre første kjøperne av leilighet innen 18. februar. Ta kontakt for mer informasjon >>

Alle boligene har direkte tilgang til den flotte parken, som vil bli et behagelig, grønt fristed for både store og små. At noen andre tar seg av vedlikeholdet, slik at du bare kan nyte, er en fin bonus.

Velkommen til visningssøndag!

Se modell av prosjektet og få en gjennomgang med megler – Enkel servering.

Kampanje! 25.000,- i møbelgavekort til de tre første kjøperne av leilighet innen 18. februar. 

Visningslokale ligger på tomten i Industriveien 1. 

Om oppgitt visningstid ikke passer, ta gjerne kontakt for privat avtale. 

Visninger

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Saga Park

Aktuelt