Saga Park - et helt nytt nabolag rett ved Heimdal sentrum

Saga Park - et helt nytt nabolag rett ved Heimdal sentrum

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 2 300 000

Rom:

2 - 5 rom

Areal:

39 - 121 kvm

Saga Park blir et helt nytt nabolag rett ved Heimdal sentrum. Et godt sted å bo med gangavstand til alt du trenger i hverdagen.

Her kommer fine 2- til 4-roms leiligheter, i tillegg til åtte fine familieboliger med to bad og flere uteplasser. I midten kommer en bilfri park på hele tre mål - et trivelig samlingssted for alle generasjoner.

Bygg D og E er i salg nå, og byggingen er allerede i gang for bygg D.

Nye Heimdal sentrum tar form, området bygges ut og mange ønsker seg hit. Nå åpner det seg en mulighet for flere. Boligbyggeren Selvaag Bolig og Heimdal Sag Invest AS stod bak suksessprosjektet Heimdal Stasjon, og nå står Saga Park for tur. Og det er mange grunner til å ville velge å flytte nettopp hit. Det å kunne bo både urbant og landlig, er bare én av dem.

Her er det nemlig godt å bo, med alt tilrettelagt for en enkel hverdag. Splitter nye leiligheter med god kvalitet, romslige balkonger, heis og innendørs parkering er noe av det som gjør dette til et bekvemt sted å bo. Her blir det et variert utvalg av leiligheter – fra arealeffektive 2-roms til romslige, familievennlige 4-roms over flere plan. Alle boligene har direkte tilgang til den store og gjennomarbeidede parken, som vil bli et behagelig, grønt fristed for både store og små. At noen andre tar seg av vedlikeholdet, slik at du bare kan nyte, er en fin bonus.

Visning etter avtale

Vi avholder ingen faste visninger opp mot jul, men ta gjerne kontakt for privat avtale så finner vi en tid som passer deg. 

Visningslokale ligger på tomten i Industriveien 1. 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Saga Park

Aktuelt