Helt nye boliger rundt en trivelig lun park - nytt trinn i salg nå!

Helt nye boliger rundt en trivelig lun park - nytt trinn i salg nå!

Visninger

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 2 350 000

Rom:

2 - 5 rom

Areal:

39 - 121 kvm

30 nye leiligheter i hus B er nå i salg! Her kommer flere fine leiligheter i ulike størrelser, samt en flott toppleilighet med stor vestvendt takterrasse.

Velkommen til liftvisning mandag 17. juni kl 17-18!

Vi tar deg med opp i høyden på Saga Park, slik kan du lettere orientere deg om utsikt- og solforhold i de nye 2-, 3- og 4-roms leilighetene på Saga Park. Det nye bygget for salg ligger solvendt mot prosjektets grønne park!

Rekker du ikke middag før visning? Ikke noe problem, Kompis foodtruck serverer burger til alle!

---

Saga Park blir et godt sted å bo, med alt tilrettelagt for en enkel hverdag. Splitter nye leiligheter med god kvalitet, romslige balkonger, heis, sykkelverksted og innendørs parkering er bare noe av det som gjør hverdagen din bedre. I tillegg finner du matbutikker, kollektivtilbud, trening, shopping, helsetilbud, skoler og barnehager rett i nærheten. 

Alle boligene har direkte tilgang til den flotte parken, som vil bli et behagelig, grønt fristed for både store og små. At noen andre tar seg av vedlikeholdet, slik at du bare kan nyte, er en fin bonus.

Byggingen av hus D og E er godt gang og leilighetene i bygg D er innflyttingsklare allerede i år.

Saga Park har et variert utvalg av planløsninger. Fine 2- til 4-roms leiligheter, i tillegg til åtte flotte familieboliger over to plan i bygg E. 

Vi har visning en dag i uken på ettermiddag og en lunsj-visning - velg det som måtte passe deg best. Velkommen på visning!

Velkommen til liftvisning 17. juni

Vi tar deg med opp i høyden på Saga Park, slik kan du lettere orientere deg om utsikt- og solforhold i de nye 2-, 3- og 4-roms leilighetene på Saga Park.

Rekker du ikke middag før visning? Ikke noe problem,
Kompis foodtruck serverer burger til alle!

Liftvisningen er på tomten i Industriveien 1.

Visninger

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Saga Park

Aktuelt