Dockside - kompakte leiligheter med god standard

Dockside - kompakte leiligheter med god standard

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 2 330 000

Rom:

1 - 3 rom

Areal:

39 - 75 kvm

Siste byggetrinn i vårt meget populære prosjekt Dockside er nå i salg. Dette er populære og attraktive selveierleiligheter fra 31 til 75 kvm. 

Dockside er en del av utbyggingen på Kaldnes Brygge beliggende i rekken bak bryggevandringen. Dockside består av kompakte leiligheter med smarte løsninger og gode kvaliteter, og flere av husene er ferdigstilt og innflyttet.

Kjent for god standard
Boligene på Dockside har god standard med flislagt bad, parkett på gulvene og kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Oppvarming via vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg. Mulighet for kjøp av parkeringsplass i underetasjen med heis opp til etasjeplan.

KAMPANJE!
Nå får du romslig 3-roms på 75 kvm BRA, nå med P-PLASS og BÅTPLASS inkludert i prisen! Les mer om tilbudet her >>

Leilighetene får en fin og sentral beliggenhet på Kaldnes Brygge med kort avstand til sentrum. Dockside byggene får et pent opparbeidet felles gårdsrom med beplantning og lekeplass. Som en del av den videre utbyggingen av Kaldnes Brygge vil det blant annet bli etablert park med strand samt bryggeanlegg med båtplasser for salg.

Velkommen på visning

Vi har ingen faste visninger, men ta gjerne turen innom oss i Rambergveien 10 på Kaldnes Brygge for en trivelig boligprat.

Vi har innredet visningsleiligheter som vi gjerne vil vise deg. Ta kontakt med Tor Andre for å avtale tid.

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Dockside

Alle boligprosjekter på Kaldnes Brygge