Kun 1 leilighet igjen! Flytt inn i dag!

Pris:

Fra 10 750 000

Rom:

3 rom

Areal:

122 kvm

SIGNATUREN - kun en leilighet igjen. 122 kvm i 10. etasje. Innflyttingsklar og med fantastisk utsikt!

Av og til er det ingen overdrivelse å kalle et boligprosjekt unikt. Vil du ha det aller beste, kommer ingenting opp mot Signaturen.

Ledig leilighet er på 122 kvm, ligger i 10. etasje og har panoramautsikt. Ta gjerne kontakt for avtale om privat visning. 

Med sin helt unike beliggenhet ytterst på Kaldnes Brygge kan man leve ved sjøen og bo i byen. Vi har lagt listen høyt og benytter kvalitetsmaterialer både ute og inne. Leilighetene har store glassflater som slipper inn maksimalt med lys, og utsiktene fra leilighetene er helt unike – her kan du virkelig leve det gode liv!

Det er noe spesielt ved det å ha sjøen som nabo. Man får en egen ro av å være i nærheten av dette elementet – selv om vinden uler og bølgene går høye. Sjøen er alltid fascinerende å se på. Fargespillet, bølgene, båtene. Utsikten blir aldri kjedelig.

Nå kun kr 50.000 i forskudd

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

Selvaag Bolig ønsker å bidra og senker forskuddet på alle våre boliger til 50.000 kroner. Ta kontakt for mer informasjon. 

Tilbudet gjelder for nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Visning Kaldnes Brygge

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer og alle i Selvaag Bolig har hjemmekontor. 

Men ta gjerne kontakt med selger om du ønsker privatvisningLes mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Og foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det. 

Vi har innredet visningsleilighet i Signaturen som vi gjerne vil vise deg. Og på kontoret i Rambergveien 10 har vi modell over hele Kaldnes Brygge. 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Signaturen

Alle boligprosjekter på Kaldnes Brygge