Sjøfront - flytt rett inn på bryggekanten

Sjøfront - flytt rett inn på bryggekanten

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 5 950 000

Rom:

3 rom

Areal:

91 kvm

Sjøfront er ferdigstillt og du kan bare flytte rett inn. Kun en leilighet igjen. Denne ligger høyt og flott i 5. etasje. Ta kontakt for visning i dag!

Fra stuevinduet i leiligheten på Sjøfront blir utsikten aldri kjedelig. Her er det stadig noe nytt å se på: Bølgene, båtene, menneskene – det er alltid noe som skjer. Og selv om vinden uler og bølgene er høye får man en ro av å være i nærheten av sjøen. På Sjøfront har du mange muligheter: Du kan enten trekke deg tilbake og nyte flott utsikt fra balkongen din, eller benytte deg av alle de tilbudene som finnes i umiddelbar nærhet.

Alle bor jo fint på Kaldnes Brygge, men i SJØFRONT bor du om mulig enda litt finere. Det er den samme gode kvaliteten på boligene som Kaldnes er kjent for, men det å bo helt i front mot sjøen med orkesterplass til bølgeskvulp og yrende båtliv er en sjelden luksus. Kanskje har du til og med din egen båt som nærmeste nabo?

Se plantegning og pris for ledig leilighet >

Velkommen på visning

Vi har ingen faste visninger, men ta gjerne turen innom oss i Rambergveien 10 på Kaldnes Brygge for en trivelig boligprat.

Vi har innredet visningsleiligheter som vi gjerne vil vise deg. Ta kontakt med Tor Andre for å avtale tid.

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sjøfront

Alle boligprosjekter på Kaldnes Brygge