Sjøfront - flytt rett inn på bryggekanten

Sjøfront - flytt rett inn på bryggekanten

Scroll for å lese mer

Sjøfront er ferdigstillt og du kan bare flytte rett inn. Kun få leiligheter igjen. Disse ligger høyt og flott i 5. og 6. etasje. Ta kontakt for visning i dag!

Fra stuevinduet i leiligheten på Sjøfront blir utsikten aldri kjedelig. Her er det stadig noe nytt å se på: Bølgene, båtene, menneskene – det er alltid noe som skjer. Og selv om vinden uler og bølgene er høye får man en ro av å være i nærheten av sjøen. På Sjøfront har du mange muligheter: Du kan enten trekke deg tilbake og nyte flott utsikt fra balkongen din, eller benytte deg av alle de tilbudene som finnes i umiddelbar nærhet.

Alle bor jo fint på Kaldnes Brygge, men i SJØFRONT bor du om mulig enda litt finere. Det er den samme gode kvaliteten på boligene som Kaldnes er kjent for, men det å bo helt i front mot sjøen med orkesterplass til bølgeskvulp og yrende båtliv er en sjelden luksus. Kanskje har du til og med din egen båt som nærmeste nabo?

Se ledige leiligheter her >>

Velkommen på visning

Vi har ingen faste visninger, men ta gjerne turen innom oss i Rambergveien 10 på Kaldnes Brygge for en trivelig boligprat.

Vi har innredet en visningsleilighet som vi gjerne vil vise deg. Ta kontakt med Tor Andre for å avtale tid.

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sjøfront

Alle boligprosjekter på Kaldnes Brygge