Beddingen - solrikt og utsikt i vannkanten

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

BEDDINGEN vil bli ekstra flott med svært gode solforhold, fantastisk utsikt og rolig beliggenhet inn mot den nye planlagte stranden og parken.

Beddingen består av selveierleiligheter med flott utsikt utover fjorden. Du finner fortsatt flere fine leiligheter i størrelser fra 79 til 130 kvm BRA. 

Alle leilighetene får god takhøyde. Her kan du virkelig nyte livet, utsikten og hverdagen!

BEDDINGEN vil ved ferdigstillelse bestå av totalt av tre bygg beliggende inn mot den planlagte sjøparken. 

Det har vært godt salg i Beddingen. Byggestart er vedtatt og byggearbeider allerede i gang for alle tre husene.

Kampanje - unge boligkjøpere
Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig. Selvaag Bolig ønsker å bidra og senker forskuddet på alle våre boliger til 50.000 kroner.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Nå kun kr 50 000,- i forskudd.

Selvaag Bolig senker forskuddet på våre boliger til 50.000 kroner. Ta kontakt for mer informasjon. 

Tilbudet gjelder for nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Velkommen til visning!

Vi har ingen faste visninger på Kaldnes Brygge, men ta gjerne kontakt for å avtale et uforpliktende møte om ny bolig eller båtplass på Kaldnes Brygge. 

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

Vi holder til i Rambergveien 10 hvor vi også har modell over hele prosjektet. Ring eller send e-post så finner vi en tid som passer. 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Beddingen

Alle boligprosjekter på Kaldnes Brygge