Dockside - kompakte leiligheter med god standard

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

Siste byggetrinn i vårt meget populære prosjekt Dockside er nå i salg. Dette er populære og attraktive selveierleiligheter fra 31 til 75 kvm. 

Dockside er en del av utbyggingen på Kaldnes Brygge beliggende i rekken bak bryggevandringen. Dockside består av kompakte leiligheter med smarte løsninger og gode kvaliteter, og flere av husene er ferdigstilt og innflyttet.

Kjent for god standard
Boligene på Dockside har god standard med flislagt bad, parkett på gulvene og kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Oppvarming via vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg. Mulighet for kjøp av parkeringsplass i underetasjen med heis opp til etasjeplan.

Leilighetene får en fin og sentral beliggenhet på Kaldnes Brygge med kort avstand til sentrum. Dockside byggene får et pent opparbeidet felles gårdsrom med beplantning og lekeplass. Som en del av den videre utbyggingen av Kaldnes Brygge vil det blant annet bli etablert park med strand samt bryggeanlegg med båtplasser for salg.

Kampanje - unge boligkjøpere
Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig. Selvaag Bolig ønsker å bidra og senker forskuddet på alle våre boliger til 50.000 kroner.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Nå kun kr 50 000,- i forskudd.

Selvaag Bolig senker forskuddet på våre boliger til 50.000 kroner. Ta kontakt for mer informasjon. 

Tilbudet gjelder for nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Velkommen til visning!

Vi har ingen faste visninger på Kaldnes Brygge, men ta gjerne kontakt for å avtale et uforpliktende møte om ny bolig eller båtplass på Kaldnes Brygge. 

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

Vi holder til i Rambergveien 10 hvor vi også har modell over hele prosjektet. Ring eller send e-post så finner vi en tid som passer. 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Dockside

Alle boligprosjekter på Kaldnes Brygge