Plussboliger® på Landås

Plussboliger® på Landås

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Livet i en Plussbolig® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag.

Landås Pluss består av 14 hus, hvert hus på 4 eller 5 etasjer. Tilsammen har vi bygget 187 Plussboliger® og et eget Plusshus. Alt er nå ferdigstilt, og vi har noen få innflyttingsklare leiligheter igjen for salg.

Høy standard og eget serviceområde
Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene byr vi på serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner du kaffebar med ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon. Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vertinne som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass. 

Vi har noen få leiligheter igjen for salg - alle er innflyttingsklare og kan besøkes. Kontakt oss gjerne for visning på et tidspunkt som passer deg.

Få tilbud om Grønt Boliglån gjennom vår samarbeidspartner DNB

 

Hvis du kjøper energieffektiv bolig fra Selvaag Bolig kan du søke om Grønt Boliglån hos DNB. Lånet gir deg gunstige betingelser, en rådgiver som guider deg gjennom hele prosessen og mulighet for fleksibel nedbetaling.

Priseksempel Grønt Boliglån
Nom. rente fra 3,89%, eff.rente fra 4,04%. Kr 2 000 000 o/25 år. Kostnad kr 1 153 190, totalt kr 3 153 190.

Velkommen til visning!

 

Velkommen til visning av de siste ledige leilighetene!

Ta kontakt for privat avtale, så finner vi et tidspunkt som passer for deg. Bruk gjerne skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss direkte.

Du finner oss i Folagrenda, følg visningsskilt.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Landås Pluss