Nye leiligheter med flotte uteområder

Nye leiligheter med flotte uteområder

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Selvaag Bolig skal bygge 260 nye og moderne leiligheter rett ved Langhus senter.

Langhus 1405 får en sentral beliggenhet rett ved Langhus senter, kun få minutter unna Vevelstad stasjon. Herfra er det togforbindelse til Oslo S, og i rushtiden tar ikke toget mer enn 20 minutter.

Det er stort fokus på å utvikle leiligheter med gode planløsninger og kvaliteter. Felles for alle leilighetene er private uteplasser med gode solforhold. Vi ønsker å skape gode boliger det er godt å komme hjem til. Det vil bli parkering i garasjekjeller med heis opp til leilighetene.

Fremtidige beboere vil også nyte godt av et kombinert smørebod og sykkelverksted og et felleslokale med kjøkken for selskaper og møter.

Det er lagt vekt på store og flotte uteområder for beboerne. Her skal det være lett å trives!

Byggingen er godt i gang, og det er vedtatt byggestart for hus A-D. Planlagt innflytting fra september 2021.

Velkommen til visning på Langhus 1405!

Vårt visningssenter har blitt flyttet og ligger nå på andre siden av tomten med adkomst fra Vevelstadveien. Her kan du se modell av husene og få mer informasjon om prosjektet.

Vi avholder for tiden ikke fellesvisninger. Vi tilrettelegger gjerne for digital visning hvis du ønsker det. Meld deg på via visningspåmelding eller ta direkte kontakt så avtaler vi tid for et videomøte.

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Langhus 1405

Aktuelt