Puddertoppen – rekkehus med optimale solforhold

Puddertoppen – rekkehus med optimale solforhold

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Arkitekttegnede rekkehus i grønne omgivelser

På Puddertoppen i Lørenskog Stasjonsby planlegger Selvaag Bolig 18 rekkehus fordelt på fire rekker, med henholdsvis fire og fem boenheter i hver rekke. Husene får skogen som nærmeste nabo, fantastiske solforhold og utsikt mot sydvest. De vil likevel bli en integrert del av Stasjonsbyen, med nærhet til boligene på Pallplassen, barnehage, Luhr skole og gåavstand til Lørenskog stasjon.

En rekke små nyanser gjør at Puddertoppen får et hagebypreg. Ved første øyekast vil husene være ganske like, men ser du nærmere etter, vil du oppdage at hver bolig har et unikt preg. Slik blir bomiljøet rikere, og folk får lyst til å bo her lenge, sier arkitekt Simon Krohn-Hansen.

Les arkitektens tanker om Puddertoppen

Rekkehusene på Puddertoppen

De rundt 100 kvm store rekkehusene går over to plan. Takhøyden blir 2,7 meter i første etasje og hele 4,4 meter i deler av andre etasje, avhengig av hvilken av de to boligtypene du velger. Planløsningen er gjennomtenkt, med åpen stue og kjøkkenløsning på grunnplanet, og tre romslige soverom ovenpå. Hovedsoverommet får walk-in-garderobe, og i noen av boligene bygger vi også en hems på 13 kvm med takvindu. Alle får terrasse og egen hage.

Vi planlegger dessuten flere andre smarte løsninger: Noen av dørene blir skyvedører, og en utebod på terrassen vil fungere som både levegg og skille mot naboen. Varmen i huset, som blir vannbåren i første etasje og elektrisk i andre, styrer du enkelt med en app.

Boligene blir listefrie rundt vinduer og terrassedører, og du kan velge mellom 3 ulike kjøkkenfronter og 3 flistyper på badet uten ekstra kostnad. Til hvert rekkehus følger det både garasje med bod og en utendørs parkeringsplass.

Store, bilfrie uteområder nær skogen

Husene på Puddertoppen skal bygges inn i terrenget, og uteområdene blir romslige. På de to lekeplassene bruker vi naturens egne materialer i lekeapparatene, og bark som mykt underlag. Mellom Puddertoppen og nabohusene på Pallplassen blir det et stort friområde, med store trestammer, opparbeidet bålplass og en flott ballplass med eget amfi. Naturlige stier tar deg rett inn i marka.

– Puddertoppen blir et fantastisk nabolag for familier med små og store barn som er glad i natur og nærhet. Rekkehusbebyggelsen danner grunnlag for et sosialt naboskap, samtidig som man har sine private soner på terrassene – med utsyn over et nærmiljø som endrer seg i takt med årstidene, sier landskapsarkitekt Kjersti Erlandsen Tofte.

Les mer om hvordan landskapsarkitekten jobber


Fyll ut kontaktskjemaet vårt, så holder vi deg oppdatert frem mot salgsstart.

Dette får du også på Puddertoppen

  • Gangavstand til barnehage, Luhr skole, butikker, spisesteder og kollektivknutepunkt
  • Gangavstand til det innendørs skianlegget SNØ
  • kort vei med tog til Oslo og Lillestrøm

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Puddertoppen

Boligprosjektene på Lørenskog Stasjonsby