Snølia er utsolgt!

Snølia er utsolgt!

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Snølia ligger akkurat der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden og blir liggende i et bratt terreng. Det gjør at byggets form og funksjon er skreddersydd til tomtens karakteristikker

Snølia består av 203 nye og moderne leiligheter. Det er lagt stor vekt på gjennomtenkte planløsninger som skal gi gode boliger folk vil trives i.

Flotte felles takterrasser

Snølia preges av at store deler av byggets tak benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassene er utformet som små og store oaser, med "private" soner tilrettelagt for ulike aktiviteter. For at takterrassene skal være attraktive steder å oppholde seg, er det aktiviteter for enhver smak. I ulike soner på taket finner man blant annet treningsapparater, bocciabane, utekjøkken og urtehage, og sjakkbord.

SNØ - innendørs skiarena

Like over veien for Snølia ligger SNØ som har ambisjoner om å være verdens råeste og mest avanserte helårsarena. Med en størrelse på 40 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

Leilighetene på Snølia

Alle leilighetene har 1-stavs parkett, og selvsagt egen uteplass i form av terrasse, balkong eller takterrasse. Det er underjordisk garasjeanlegg for biler og sykler, med heis opp til alle etasjer. I garasjeanlegget finner du også et kombinert sykkelverksted og smørebod.

Alle leilighetene på Snølia er ferdigstilt og solgt

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Snølia

Boligprosjektene på Lørenskog Stasjonsby