Nye leiligheter med SNØ som nærmeste nabo

Nye leiligheter med SNØ som nærmeste nabo

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Snølia ligger akkurat der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden og blir liggende i et bratt terreng. Det gjør at byggets form og funksjon er skreddersydd til tomtens karakteristikker.

Her kommer det 203 nye og moderne leiligheter. Det er lagt stor vekt på gjennomtenkte planløsninger som skal gi gode boliger folk vil trives i.

Flotte felles takterrasser

Snølia preges av at store deler av byggets tak skal benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassene utformes som små og store oaser, med "private" soner tilrettelagt for ulike aktiviteter. For at takterrassene skal bli attraktive steder å oppholde seg, er det planlagt aktiviteter for enhver smak. I ulike soner på taket vil man finne treningsapparater, bocciabane, utekjøkken og urtehage, sjakkbord – og mye annet.

SNØ - innendørs skiarena

Like over veien for Snølia ligger SNØ som har ambisjoner om å være verdens råeste og mest avanserte helårsarena. Med en størrelse på 40 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

Leilighetene på Snølia

På Snølia blir det mange ulike størrelser og planløsninger å velge mellom. Alle leilighetene får 1-stavs parkett, og selvsagt egen uteplass i form av terrasse, balkong eller takterrasse. Det blir underjordisk garasjeanlegg for biler og sykler, med heis opp til alle etasjer. I garasjeanlegget vil det også bli etablert et kombinert sykkelverksted og smørebod.

Planlagt ferdigstillese for Snølia er fra august 2021. Ta kontakt med selger hvis du ønsker visning i de snart innflyttingsklare leilighetene.

 

HØSTKAMPANJE: Forskudd kun kr 100 000,-

Vi gjør den mørke årstiden litt lysere: vi senker forskuddet til kr 100 000 !

Ved kjøp av nybolig forfaller vanligvis 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. I en begrenset periode senker vi nå forskuddet til kr 100 000,-

Tilbudet gjelder nye kunder på Pallplassen og Silkeføret i perioden frem til 31.12.2021. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp i AS.

Velkommen til visning!


Vi møter deg også gjerne for privat visning. Bruk skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss for avtale.

På Snølia har vi ferdigstilte leiligheter og innredet en visningsleilighet som vi gjerne viser deg.

Vi har fått nytt visningssenter og det ligger nå i Ødegårds vei 48. Her kan du se modell av prosjektene og få mer informasjon om utbyggingen.

Foretrekker du digital visning, tilrettelegger vi gjerne for det. Meld deg på via visningspåmelding, så kontakter vi deg for et videomøte.

 

Visning

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Snølia

Boligprosjektene på Lørenskog Stasjonsby