Plussboliger® med smak av hotell kommer for salg

Plussboliger® med smak av hotell kommer for salg

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Livet i en Plussbolig® er litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag.

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde på ca 400 kvm som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man kaffebar med ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon.

Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass.

Livet i en Plussbolig® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag.

Les mer om Plussboliger® - det originale servicekonseptet her.

Vi gleder oss over at Plussboliger® nå kommer til Lørenskog Stasjonsby!

Stasjonsbyen Pluss kommer til å bestå av 10 bygg med tilsammen ca 195 leiligheter med en god miks av ulike planløsninger og størrelser.

Vi jobber mot en salgsstart 1. kvartal 2024. Registrer deg gjerne som interessent og vi holder deg oppdatert fram mot salgsstart.
Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Stasjonsbyen Pluss

Boligprosjektene på Lørenskog Stasjonsby