Innflyttingsklare leiligheter sentralt på Strømmen

Innflyttingsklare leiligheter sentralt på Strømmen

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Trævarefabrikken ligger flott langs bredden av Sagelva med kun fem minutter å gå til Strømmen sentrum eller togstasjonen. Perfekt for deg som vil bo sentralt, men liker å ha naturen tett på.

Innflyttingsklare leiligheter
I et lett skrånende terreng på tomten der Strømmen Trævarefabrik var, ligger de nye boligene på Trævarefabrikken. Leilighetene er klare for innflytting! Ta kontakt for visning i de ferdigstilte leilighetene.

God kvalitet og høyt under taket
Trævarefabrikken består av fire unike hus med til sammen 149 moderne leiligheter. Det er lagt mye arbeid i å skape et produkt av høy kvalitet og alle leiligheter leveres med god standard, takhøyde på ca 2,65 m og en lys og lun gråfarge på veggene.

Strømmen stasjon har flere avganger i timen og ligger i kun få minutters gange fra Trævarefabrikken. Stasjonen har universell utforming.

Det finnes flere matbutikker i nærheten av prosjektet, både Meny, Coop og Rema 1000 er i gangavstand.

Kun et par minutters gange fra Trævarefabrikken ligger Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter!

Velkommen til visning

Vi har nå kun 3 ferdigstilte og ledige leiligeter, og alle er innredet. 

Vi har ingen faste visninger på Trævarefabrikken, men møter deg for privat visning når det passer for deg. Bruk skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss for avtale.

Adkomst fra Segelckes vei 8.

Foretrekker du digital visning, tilrettelegger vi gjerne for det. Meld deg på via visningspåmelding, så kontakter vi deg for et videomøte.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Trævarefabrikken

Aktuelt