Trævarefabrikken - nye leiligheter sentralt på Strømmen

Trævarefabrikken - nye leiligheter sentralt på Strømmen

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

Trævarefabrikken ligger flott langs bredden av Sagelva med kun fem minutter å gå til Strømmen sentrum eller togstasjonen. Perfekt for deg som vil bo sentralt, men liker å ha naturen tett på.

Innflytting fra februar 2021
I et lett skrånende terreng på tomten der Strømmen Trævarefabrik var, bygger nå Selvaag Bolig nye, fremtidige boligdrømmer. Planlagt innflytting for de første leiligheter er allerede i februar og de siste 30. juni 2021.

God kvalitet og høyt under taket
Trævarefabrikken består av fire unike hus med til sammen 149 moderne leiligheter. Det er lagt mye arbeid i å skape et produkt av høy kvalitet og alle leiligheter leveres med god standard, takhøyde på ca 2,65 m og en lys og lun gråfarge på veggene.

Strømmen stasjon har flere avganger i timen og ligger i kun få minutters gange fra Trævarefabrikken. Stasjonen har universell utforming.

Det finnes flere matbutikker i nærheten av prosjektet, både Meny, Coop og Rema 1000 er i gangavstand.

Kun et par minutters gange fra Trævarefabrikken ligger Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter!

Nå kun kr. 50 000,- i forskudd!

Selvaag Bolig senker forskuddet på Trævarefabrikken til kr. 50 000,-

Tilbudet gjelder for nye kjøpere som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Velkommen til visning

Visningssenter for Trævarefabrikken ligger med adkomst rett ved Parkodden bru. Her kan du se modell av husene, ulike materialvalg og få mer informasjon om prosjektet.

Du kan møte oss til faste, annonserte visningstider.
Vi må vite på forhånd om du kommer på visning, og ber deg registrere deg ved å trykke på «Visningspåmelding». Møter du uanmeldt gjør vi oppmerksom på at vi må begrense antall personer som kan være inne i visningssenteret/leiligheten av gangen. Du vil kunne oppleve å måtte vente på tur.

Du kan gjerne kontakte oss for å avtale privat visning hvis det passer bedre. 

Foretrekker du digital visning, tilrettelegger vi gjerne for det. Vi kontakter deg for et digitalt møte, og viser deg boligen du er interessert mens du sitter hjemme i din egen stue.

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning.  

Visning

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Trævarefabrikken

Aktuelt