Trævarefabrikken - sentralt beliggende langs Sagelva

Trævarefabrikken - sentralt beliggende langs Sagelva

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Der Sagelva renner gjennom Strømmen, har vannkraften i flere århundrer vært kilde for omfattende industrivirksomhet. Ett av industrieventyrene var Strømmen Trævarefabrik.

For om lag hundre år siden bygde Strømmen Trævarefabrik ferdighus for eksport over hele verden. Nå viderefører Selvaag Bolig husbyggerhistorien, med moderne boliger for fremtiden på den gamle husfabrikktomten.

I løpet av få år har tettstedet Strømmen – som ligger midt mellom Lørenskog og Lillestrøm – opparbeidet et tydelig bypreget sentrumsområde. Den landlige beliggenheten, med en stadig mer urban identitet, har de siste årene gjort Strømmen til et attraktiv område for folk som ønsker et bynært, men samtidig landlig hjemsted.

Fra Strømmen togstasjon – som i sin tid ble bygget av nettopp Strømmen Trævarefabrik – er både Oslo og Lillestrøm innen umiddelbar rekkevidde. Samtidig finnes flotte naturopplevelser og turmuligheter midt i sentrum av Strømmen. Og like utenfor ligger store utmarksområder med milevis av sykkelveier og lysløyper, samt gode fiskemuligheter hele året.

Strømmen stasjon har flere avganger i timen og ligger i kun få minutters gange fra Trævarefabrikken. Stasjonen har universell utforming.

Det finnes flere matbutikker i nærheten av prosjektet, både Meny, Coop og Rema 1000 er i gangavstand.

Kun et par minutters gange fra Trævarefabrikken ligger Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter!

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Trævarefabrikken