Nye leiligheter kommer for salg på Løren

Nye leiligheter kommer for salg på Løren

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Selvaag Bolig planlegger nye leiligheter i Lørenvangen 22. Det som en gang var Selvaags hovedkontor, skal nå erstattes av nye boliger som får en sentral beliggenhet på Løren

Løren er en koselig småby midt i storbyen Oslo. Her har du alt du trenger i umiddelbarhet nærhet. Det som tidligere var et industriområde og en militærleir, er nå totalt forvandlet til en helt ny bydel. Her er alt nøye planlagt for å gjøre livet så enkelt og komfortabelt som mulig for de som bor her. Skoler, barnehager og servicetilbud er i hyggelig gangavstand. Kort vei til to T-banestasjoner sørger for at du unngår kø og rush til og fra jobben. Butikker, kafeer og spisesteder gjør Løren til en egen småby du vil trives i og føle tilhørighet til.

I Lørenvangen 22 planlegges det opp mot 160 leiligheter fordelt på flere hus. Forventet salgsstart 2024.

Det nye prosjektet tegnes av Spor Arkitekter og området rundt husene tegnes av Grindaker Landskapsarkitekter.

.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lørenvangen