Plussboliger® på Landåsjordet

Plussboliger® på Landåsjordet

Scroll for å lese mer

Selvaag Bolig planlegger 600 nye boliger på Landåsjordene nær Asker sentrum. Vi vil bygge eneboliger og leiligheter i mange størrelser.

Vi planlegger salgsstart på første trinn i februar/mars 2019. Vi lanserer da nytegnete Plussboliger®, med betjent resepsjon og et eksklusivt og innholdsrikt serviceområde som del av bomiljøet.

Vi planlegger bygge 180 leiligheter av varierende størrelse, fordelt på 14 hus (hvert hus på 4 eller 5 etasjer). Vi vil også tilby toppleiligheter med privat takterrasse.

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man kaffebar med ferske aviser, selskapslokale med storkjøkken, velutstyrt trimrom, møterom, flere tilgjengelige gjesterom (ensuite) og betjent resepsjon. Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass. Våre mange Plussbeboere rundt om i landet melder at serviceområdet også er arena for mye hygge naboene imellom. 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Landås