ASKER

Nye boliger nær Asker sentrum

Selvaag Bolig planlegger ca 600 nye boliger på Landåsjordene nær Asker sentrum. Vi vil bygge både eneboliger og leiligheter i mange størrelser.

Første salgstrinn vil bli Plussboliger®, med planlagt salgsstart høsten 2018. 

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man kaffebar med ferske aviser, selskapslokale med storkjøkken, velutstyrt trimrom, møterom, flere tilgjengelige gjesterom (ensuite) og betjent resepsjon. Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass. Våre mange Plussbeboere rundt om i landet melder at serviceområdet også er arena for mye hygge naboene imellom. 

Ta meg hit Ja takk, jeg ønsker mer informasjon!

Du vil motta informasjon om dette prosjektet på e-post.

Kommer for salg!

Plussboliger fra Selvaag Bolig, nær Asker sentrum

Nye 2-roms, 3-roms, 4-roms leiligheter, rekkehus og leiligheter

Vi planlegger salgsstart på første trinn høsten 2018. Vi lanserer da nytegnete Plussboliger®, med betjent resepsjon og et eksklusivt og innholdsrikt serviceområde som del av bomiljøet.

De nye boligene planlegges på Landåsjordene. Det første salgstrinnet, Plussboligene®, ligger nærmest Asker sentrum. Her kan en gå til togstasjonen på under 10 minutter.  

Vi planlegger bygge 180 leiligheter av varierende størrelse, fordelt på 14 hus (hvert hus på 4 eller 5 etasjer). Vi vil også tilby toppleiligheter med privat takterrasse. 

Registrer deg gjerne uforpliktende her, så holder vi deg oppdatert underveis i prosessen:

Utviklingen fremover

Stort nytt bomiljø fra Selvaag Bolig: utviklingen fortsetter

Nye 2-roms, 3-roms, 4-roms leiligheter, rekkehus og leiligheter

Vi skal også bygge eneboliger og mindre leiligheter på Landåsjordene. Totalt vil det komme ca 600 boliger på Landås. Også Hønsjordet nedenfor vil bygges ut med blant annet nye boliger. 

Registrer deg gjerne uforpliktende her om du er interessert i å vite mer om eneboligene eller de mindre leilighetene vi skal bygge på Landås.