ASKER

Nye boliger nær Asker sentrum

Kommer for salg!

Plussboliger fra Selvaag Bolig, nær Asker sentrum

Nye 2-roms, 3-roms, 4-roms leiligheter, rekkehus og leiligheter

Vi planlegger salgsstart på første trinn i februar/mars 2019. Vi lanserer da nytegnete Plussboliger®, med betjent resepsjon og et eksklusivt og innholdsrikt serviceområde som del av bomiljøet.

De nye boligene planlegges på Landåsjordene. Det første salgstrinnet, Plussboligene®, ligger nærmest Asker sentrum. Her kan en gå til togstasjonen på under 10 minutter.  

Vi planlegger bygge 180 leiligheter av varierende størrelse, fordelt på 14 hus (hvert hus på 4 eller 5 etasjer). Vi vil også tilby toppleiligheter med privat takterrasse. 

Registrer deg gjerne uforpliktende her, så holder vi deg oppdatert underveis i prosessen:

Utviklingen fremover

Stort nytt bomiljø fra Selvaag Bolig: utviklingen fortsetter

Nye 2-roms, 3-roms, 4-roms leiligheter, rekkehus og leiligheter

Vi skal også bygge eneboliger og mindre leiligheter på Landåsjordene. Totalt vil det komme ca 600 boliger på Landås. Også Hønsjordet nedenfor vil bygges ut med blant annet nye boliger. 

Registrer deg gjerne uforpliktende her om du er interessert i å vite mer om eneboligene eller de mindre leilighetene vi skal bygge på Landås. 

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;