Livet i en Plussbolig® - mye mer av det du liker.

Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag. Med en Plussbolig® får du noe av servicen fra hotell inn i boligen.

+SELSKAPSROM
Allsidig og praktisk innredet rom for selskap, møter og arrangement. Moderne AV-utstyr og trådløst nett. Avhengig av bordoppsett kan rommet ha plass for nærmere 50 personer. Vertskapet bistår gjerne med planlegging av selskap og arrangementer. 

+VERTSKAP og SERVICEROMRÅDE
Vertskapet er daglig tilstede og holder orden på serviceområdet. organiserer alle tilbud og tilrettelegger og bistår med praktisk hjelp. I serviceområdet vil det finnes tilgang til trådløst nettverk for arbeid og fritid. 

+MØTEROM
For mindre møter finnes det også et møterom i 1. etasje med plass til 6 personer. Rommet står til disposisjon for alle, men for planlagt bruk kan det reserveres på forhånd.

+STORKJØKKEN
Kjøkkenet leveres med alt nødvendig utstyr og dekketøy, og er tiltenkt brukt for Pluss Service i tilknytning til servicetilbudet. Beboerne er også velkommen til å benytte kjøkkenet for catering og annen tilberedning av mat i forbindelse med private selskap og arrangementer. 

+GJESTEROM
I tilknytning til Plusshuset bygges det tre romslige gjesterom for besøkende. Alle er innredet som hotellrom hvorav to er dobbeltrom og et er familierom. Reservasjon av gjesterommene gjøres i resepsjonen eller på nett. For bruk av gjesterommet påregnes det et vederlag for renhold av rommet og sengetøy.

+TRENINGSROM
Treningsrommet er innredet og utstyrt med profesjonelt utstyr og vil dekke et «normalt» treningsbehov. Rommet kan benyttes fritt i åpningstiden av serviceområdet (06.00-24.00). Vertskapet vil sammen med leverandør av utstyret sørge for opplæring i riktig bruk av apparater. Vertskapet vil også  formidle tilbud om personlig trener og ta initiativ til felles treningsaktiviteter.

+LEIE AV EL-SYKKEL OG EL-BIL
Som et miljøvennlig alternativ vil det bli tilgang på el-sykler og el-biler i boligprosjektet. 

+SMØREBOD
For den skiinteresserte vil det bli lagt til rette for en smørebod hvor du kan preppe skiene dine i ro og mak.

+GÅRDSHAGE
Landås Pluss har vakkert opparbeidede uteområder i tilknytning til servicebygget hvor det vil bli mulighet for samling til hyggelige stunder året rundt.

Livet i en Plussbolig® - mye mer av det du liker.

Tilbake

Meld interesse for Landås Pluss

Registrer deg her så tar vi kontakt med mer informasjon om nye Plussboliger® på Landås.