Medaljedryss for Follo-prosjekter

Medaljedryss for Follo-prosjekter

Scroll for å lese mer

Medaljedryss for Follo-prosjekter

Boligaktørene med høyest kundetilfredshet i 2023 er kåret og Selvaag Bolig gikk til topps med hele to priser.

Selvaag Bolig gikk til topps som beste utbygger ett år etter innflytting, og i tillegg vant boligprosjektet Skifabrikken førsteplassen som beste prosjekt i samme kategori.

I tillegg var Skifabrikken hus D og Langhus 1405 hus E på topp 10 listen over boligprosjekter med mest fornøyde kunder ved overlevering. 

Beste_aktør_ett_år_2023.pngBadge_ti-på-topp_boligprosjekt_2023.pngBadge_ti-på-topp_boligprosjekt_ett_år_2023.png

Dette er en av de viktigste utmerkelsene vi kan få. Å kjøpe egen bolig er den største investeringen de fleste gjør i løpet av livet, og det er derfor svært viktig for Selvaag Bolig at de som kjøper bolig av oss er fornøyd. Vi er svært takknemlige og ydmyke for utmerkelsen og lover at vi skal fortsette å bygge gode boliger og strekke oss langt for å gjøre kundene våre fornøyd. Vi kan aldri bli gode nok på dette og vi har fortsatt utfordringer og mye å gå på, sier administrerende direktør i Selvaag Bolig, Sverre Molvik.

Det er Arnstein Sandnes som er prosjektsjef for Skifabrikken, og det er femte gangen han vinner Prognosesenterets kundetilfredshetskåring. Tidligere har han og teamet blant annet vunnet med Glassverket i Moss, og i fjor vant Skifabrikken hus C prisen for mest fornøyde kunder ved
overlevering.

Fornøyde kunder er den beste markedsføringen vi kan få, og jeg tror vi lykkes fordi vi leverer det vi lover, og litt til. Men her kan vi ikke hvile på laurbærene. Vi tar med oss alle tilbakemeldinger videre til nye boligprosjekter, så vi kan bli enda bedre. Målet må selvsagt å levere minst like bra på Solbergskogen Pluss i Ås der salget starter nå i vår, sier Sandnes.

 

Om Skifabrikken

Boligprosjektet ligger i Skifabrikksvingen i Ås, og består av seks hus med til sammen 246 leiligheter. Det første to husene sto ferdig i 2021, og hus C ble overlevert høsten 2022. Nå bygges de tre siste husene, som vil overleveres boligkjøperne i 2023 og 2024. Det er Hersleth Entreprenør AS med underentreprenører som bygger de fire første husene for Selvaag Bolig.

Det er lagt vekt på å skape gode godmiljø og sosiale møteplasser i Skifabrikken. I den store felleshagen er det blant annet bygget parsellhager, bocciabane og lekeplasser. Innendørs er det felles vaskeplass for bil, og et eget kombinert sykkelverksted og smørebod.

Boligprosjektet har fått navnet Skifabrikken etter Hagen Johansen skifabrikk som lå like nord for der de nye leilighetene skal bygges. Skifabrikken så dagens lys tidlig på 1920-tallet og var i flere år en av de største skifabrikkene i landet

Tilbake