Grønt og landlig 2 km fra Ski sentrum

Grønt og landlig 2 km fra Ski sentrum

Visning

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Nye, flotte leiligheter med stor felleshage på Solberg, kun 2 km fra Ski sentrum.

Skifabrikken har en beliggenhet som passer perfekt for de som søker et rolig og bekvemt liv utenfor storbyen. I den store felleshagen har landskapsarkitektene lagt vekt på å skape et godt bomiljø, med alt fra parsellhager, bocciabane og en rik beplantning av frukt- og bærvekster.

Under husene er det garasjeanlegg som også huser en felles vaskeplass for bil, og et eget kombinert sykkelverksted og smørebod.

Boligprosjektet har fått navnet Skifabrikken etter Hagen Johansen skifabrikk som lå like nord for der de nye leilighetene skal bygges. Skifabrikken så dagens lys tidlig på 1920-tallet og var i flere år en av de største skifabrikkene i landet. I 1957 brant dessverre skifabrikken ned, og den ble aldri bygget opp igjen.

Ferdigstilte leiligheter

Skifabrikken begynner å nærme seg ferdig bygget. Seks av husene er ferdigstilt, og hus E som er siste hus er planlagt innflyttingsklart i mars. Det er fortsatt noen ledige leiligheter i hus F, og ta gjerne kontakt for visning i leilighetene.

Norges mest fornøyde kunder!

I Prognosesenterets kåring av landets mest tilfredse kunder for 2023, vant Skifabrikken hus C! Vi har landets mest fornøyde kunder ett år etter innflytting, det er vi stolte og takknemlige for. Skifabrikken hus D var også blant landets 10 beste på tilsvarende kåring av tilfredshet målt ved overlevering. 

Beste_prosjekt_ett_år_2023.png

Redusert forskudd!

Vi senker forskuddet til kr 100 000,- på kjøp av bolig i Skifabrikken!

Ved kjøp av nybolig forfaller vanligvis 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. I en begrenset periode senker vi nå forskuddet til kr 100 000,-

Tilbudet gjelder nye kunder. Finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen må foreligge før avtale inngås. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp i AS.

Ta kontakt med selger for mer informasjon.

Få tilbud om Grønt Boliglån gjennom vår samarbeidspartner DNB

 

Hvis du kjøper energieffektiv bolig fra Selvaag Bolig kan du søke om Grønt Boliglån hos DNB. Lånet gir deg gunstige betingelser, en rådgiver som guider deg gjennom hele prosessen og mulighet for fleksibel nedbetaling.

Priseksempel Grønt Boliglån

Nominell rente fra 5,49%, effektiv rente fra 5,70%. Annuitetslån kr 2.000.000 o/25 år. Terminbeløp kr 12.334 pr mnd. Kostnad kr 1.703.390, totalt kr 3.703.390. Forutsetter pant i bolig.

 

Velkommen til visning!

 

Vi har innredet en visningsleilighet i hus D som vi gjerne viser deg.

Vi møter deg også gjerne for privat visning. Bruk skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss for avtale.

Adresse: Skifabrikksvingen 23.

Visning

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Skifabrikken

Aktuelt