Skifabrikken kommer for salg

Selvaag Bolig skal bygge ca 240 nye leiligheter på Solberg i Ås kommune, 2 km fra sentrum av Ski. Planlagt salgsstart 1.kvartal 2019.

Det blir med mange ulike størrelser og planløsninger å velge mellom, og alle leilighetene vil få gode og solrike uteplasser. Det vil bli parkering i garasjekjeller med heis opp til leilighetene. Beboerne vil få store og flotte uteområder, og i tillegg kommer det smørebod og vaskeplass for bil i garasjen.

Boligprosjektet har fått navnet Skifabrikken etter Hagen Johansen skifabrikk som lå like nord for der de nye leilighetene skal bygges. Skifabrikk så dagens lys tidlig på 1920-tallet og var i flere år en av de største skifabrikkene i landet. I 1957 brant dessverre skifabrikken ned, og den ble aldri bygget opp igjen.

Tomten vi skal bygge på ligger på grensen mellom Ås og Ski kommune. Det er 15 minutters gangavstand fra boligene til Ski sentrum. Herfra er det togforbindelse til Oslo S på 22 minutter. Etter åpning av Follobanen (i 2021) vil togtiden reduseres til 11 minutter.

Vi planlegger salgsstart på de første boligene 1.kvartal 2019.

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Skifabrikken