Nye leiligheter på Solberg i Ås

Nye leiligheter på Solberg i Ås

Visninger

Meld din interesse for Skifabrikken her

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 2 175 000

Rom:

1 - 4 rom

Areal:

30 - 122 kvm

På Solberg i Ås kommune, 2 km fra Ski sentrum, kommer Skifabrikken. Hus A og B med tilsammen 87 leiligheter er nå ute i salg.

Skifabrikken har en beliggenhet som passer perfekt for de som søker et rolig og bekvemt liv utenfor storbyen. Leilighetene på bakkeplan får markterrasse og egen hageparsell, skjermet av en hekk og annen beplantning. Leilighetene lenger opp får romslige balkonger, delvis trukket inn i fasaden. Mens noen av de store leilighetene i de øverste etasjene får store og flotte takterrasser.

Under husene kommer et garasjeanlegg for beboerne. Det vil også huse både vaskeplass for bil, og et eget rom som kombinert sykkelverksted og smørebod.

I den store felleshagen har landskapsarkitektene lagt vekt på å skape et godt bomiljø, med alt fra parsellhager, bocciabane og en rik beplantning av frukt- og bærvekster.

Boligprosjektet har fått navnet Skifabrikken etter Hagen Johansen skifabrikk som lå like nord for der de nye leilighetene skal bygges. Skifabrikken så dagens lys tidlig på 1920-tallet og var i flere år en av de største skifabrikkene i landet. I 1957 brant dessverre skifabrikken ned, og den ble aldri bygget opp igjen.

Innflytting fra juni 2021.

Velkommen til visning i visningssenter ved tomten med innkjøring fra Granheimtunet.

Ta gjerne kontakt for privat avtale hvis tidspunktet ikke passer.

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Skifabrikken

Aktuelt