Moss Glassverk vant prestisjetung kundepris

Foto av bygget på Moss Glassverk

Moss Glassverk vant prestisjetung kundepris

Scroll for å lese mer

Moss Glassverk vant prestisjetung kundepris

Foto av bygget på Moss Glassverk

Selvaag Bolig vant Norges største kundetilfredshetsmåling med prosjektet Moss Glassverk Hus A2.

- Dette var utrolig hyggelig, og jeg ønsker først og fremst å si tusen takk til kundene våre som gir oss så gode skussmål, og til entreprenøren som har gjort en spesielt god jobb med byggingen. Det ligger mye og langsiktig jobbing bak at dette skulle bli et godt prosjekt, og vi er strålende fornøyd med at vi har klart å både møte og overgå kundenes forventninger. Det skal vi fortsette med. Fornøyde kunder er den beste markedsføringen vi kan få, sier prosjektleder Arnstein Sandnes.

Arnstein Sandnes med diplom for kundepris

Om tre til fire år er Glassverket ferdigbygget med 407 leiligheter og 500 kvadratmeter næring fordelt på 22 bygg. Hus A2 som toppet årets kundetilfredshetsmåling er et boligsameie med 15 leiligheter. Leilighetene ble overlevert før sommeren 2016, et halvt år før endelig frist. Etter at Hus A3 står ferdig, som bygges i disse dager, vil sameiet bestå av ytterligere 33 leiligheter.

Moss Glassverk i kveldsmørke, foto

 - Vi har fokus på at kundene skal overta boliger der alt er 100 prosent på stell, og på Hus A2 hadde alle boligene null feil ved overtagelse. Det er vi veldig stolte av. Og så er det jo en fordel at utgangspunktet er så godt som på Glassverket. Tomten har en beliggenhet få kan skilte med. Den ligger rett over Kanalbroen på Jeløy og det er få minutters gange til både by, sjø, strand og flotte turområder, sier Sandnes.

 Det er Prognosesenteret som har utført målingen. Måling av kundetilfredshet skjer i to ulike faser, ved overlevering av boligen og i forbindelse med ettårsbefaring, og fanger således opp hele kundeopplevelsen fra kjøp av bolig til kunden har overtatt og bodd i boligen en tid.

Selvaag Bolig hadde tre prosjekter på topp 10-listen: Moss Glassverk på 1. plass, Lørenpynten i Oslo på 2. plass og Dockside Hus B i Tønsberg på 7. plass med KTI-score på henholdsvis 92, 86 og 83 av 100.  

Topp 10 prosjekter iht kundetilfredshet, KTI prosjektmarkedet
Tilbake