Glassverket ligger unikt til rett ovenfor Kanalbroen på Jeløy

Glassverket ligger unikt til rett ovenfor Kanalbroen på Jeløy

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Moss Glassverk forvandles nå fra et gammelt industriområde til et nytt og moderne boområde med flotte grøntområder, leiligheter og rekkehus.

Når det gjelder beliggenhet er det vanskelig å konkurrere med Glassverket på Jeløya. Øya som med rette kalles Oslofjordens perle frister med et utall av strender, yrende småbåtliv og idylliske omgivelser.

Kanalområdet i Moss er om sommeren et populært stoppested for mange båtturister, men ikke minst for mossinger selv. Langs bryggekanten ligger flere populære serveringssteder. Leilighetene på Moss Glassverk ligger sentralt med kort vei til det meste av offentlig kommunikasjon. For deg som er togpendler er det kun snakk om få minutters gange til Moss stasjon.

Kort vei til Moss stasjon. Ca 45 minutter til Oslo S.

Kort vei til Sjøbadet som er en stor og flott sandstrand

Kort vei til fergekai Moss. Fergen Moss-Horten går herfra.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Moss Glassverk