Praktisk om salgsstart Hus A1

Praktisk om salgsstart Hus A1

Scroll for å lese mer

Vi starter nå salget av hus A1 i Lille Løren Park!

Møt oss i vårt visningslokale på tomten i Sinsenveien 49 - onsdag 10. mai kl. 17.00.    Vi har leid inn lift og tar deg med opp i høyden! I tillegg byr vi på grillmat 😉 

Kjøpetilbud sender du inn digitalt via boligvelger på nettsiden. Det gjøres ved at du klikker på kjøp-knappen som du finner ved hver leilighet i prislisten.

Frist for å legge inn kjøpetilbud på salgsstart er mandag 15. mai kl. 10.00.
Når du benytter kjøpsknappen i prislisten, må akseptfrist settes til mandag 15. mai kl. 17.00.

Dersom flere ønsker å kjøpe samme leilighet vil kjøper bli avgjort ved loddtrekning. Alle som har levert inn kjøpetilbud vil kontaktes i løpet av mandag 15. mai. 

Det er mulig å legge inn bud på alternative leiligheter, dersom førstevalget blir solgt til en annen. Når du bruker kjøpsknappen i prislisten løses dette ved å oppgi alternative leiligheter i prioritert rekkefølge i feltet Forbehold, du legger altså kun inn bud på leiligheten du har som ditt førstevalg. Dersom du velger å føre opp alternative leiligheter i feltet Forbehold, og leiligheten du har lagt inn bud på går til en annen, har du dermed sendt inn et forpliktende kjøpetilbud på neste leilighet på din liste.

Kjøpetilbud uten forbehold og med avklart finansiering vil bli prioritert. Det er ikke mulig å reservere leiligheter i salgsstartsperioden.

Vi er tilgjengelig for visning på annonsert tidspunkt, eller etter avtale. Kontakt oss med spørsmål av alle slag!

Tilbake

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lille Løren Park