Lille Løren Park - der storby møter nabolag

Lille Løren Park - der storby møter nabolag

Visninger

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Lørens beste beliggenhet!

Lille Løren Park får Lørens beste beliggenhet. Her kan du bo med utsikt og kveldssol, i to- til femromsleiligheter. Det er gangavstand til alle service- og transporttilbud. På vei til og fra dem får du nye impulser fra en helt egen bydel. For Løren er ikke bare et sted man bor – her er det godt å leve. Beboerne spenner fra pensjonister til nyetablerte. Her finner du åpne grøntområder som inviterer til samvær, samtidig som at det er kort vei til sentrum og til marka. Nationaltheateret har funnet et hjem i den ærverdige Kanonhallen, og her fins spennende butikker og spisesteder.

Vi skal bygge 348 leiligheter som får fine uteplasser, i tillegg til frodige takterrasser og fellesrom på deling. Du finner fellesområdene både ute og inne. I fremtidige hus B planlegger vi et fellesareal for beboerne med oppholdsrom, kjøkken og arbeidsrom. Det vil også etableres to «hotellrom» som beboerne kan benytte til sine gjester. Hvert hus får i tillegg en solrik felles takterrasse, for livlige kvelder eller stille solrike ettermiddager.

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100.000, uavhengig av kjøpesum. Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. Se betingelser under.

Byggingen er i gang på tomten.

Hus A1 er nå klart for salg, beliggende med gårdshage foran og ny bypark bak.

Selvaag_Loren_Park_Exterior_Vinkel-03_02022022_3destate.no markering A1.jpg


.

Dette blir Lille Løren Park

Redusert forskudd!

 

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum.

Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. 

Tilbudet gjelder nye kunder. Det må fremskaffes finansieringsbevis for hele kjøpesummen. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS.

Ta kontakt med selger for mer informasjon.

Få tilbud om Grønt Boliglån gjennom vår samarbeidspartner DNB

 

Hvis du kjøper energieffektiv bolig av oss kan du søke om Grønt Boliglån hos DNB. Lånet gir deg gunstige betingelser, en rådgiver som guider deg gjennom hele prosessen og mulighet for fleksibel nedbetaling.

Priseksempel Grønt Boliglån
Nom. rente fra 4,14%, eff.rente fra 4,30%. Annuitetslån kr 2 000 000 o/25år. Terminbeløp kr 10776 pr mnd. Kostnad kr 1 235 990, totalt kr 3 235 990.


Velkommen til visning

På annonserte visningstidspunkt er vi klare i Sinsenveien 49, i vårt visningslokale på tomten. Her kan du se modell av prosjektet eller studere den enkelte leilighets sol og utsikt på stor touchskjerm.

Vi møter deg gjerne for privat visning på et tidspunkt som passer deg.
Bruk skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss direkte på telefon eller e-post.

 

Visninger

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lille Løren Park

Aktuelt