Lille Løren Park - der storby møter nabolag

Lille Løren Park - der storby møter nabolag

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Lørens beste beliggenhet

Lille Løren Park får Lørens beste beliggenhet. Her kan du bo med utsikt og kveldssol, i 2- til 5-romsleiligheter. Det er gangavstand til alle service- og transporttilbud. På vei til og fra dem får du nye impulser fra en helt egen bydel. For Løren er ikke bare et sted man bor – her er det godt å leve.

Beboerne spenner fra pensjonister til nyetablerte. Her finner du åpne grøntområder som inviterer til samvær, samtidig som at det er kort vei til sentrum og til marka. Nationaltheateret har funnet et hjem i den ærverdige Kanonhallen, og her fins spennende butikker og spisesteder.

Vi bygger 355 leiligheter som får fine uteplasser, i tillegg til frodige takterrasser og fellesrom på deling. Du finner fellesområdene både ute og inne.

Hus B er nå i salg, med 37 nye leiligheter og beliggenhet midt i den nye parken.

I første etasje bygger vi et fellesareal med oppholdsrom, kjøkken og arbeidsrom. Det vil også etableres to «hotellrom» som beboerne kan benytte til sine gjester. Beboerne får i tillegg tilgang på solrike felles takterrasser i hus C og A1, for livlige kvelder eller stille solrike ettermiddager.

Redusert forskudd

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum. Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting.

Byggingen er i gang

Byggingen er i gang på tomten og innflytting er i gang! Husene ferdigstilles etappevis, de siste innflyttingene estimeres til første halvdel av 2026. 
.

Dette blir Lille Løren Park

Redusert forskudd!

 

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum.

Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. 

Tilbudet gjelder nye kunder. Det må fremskaffes finansieringsbevis for hele kjøpesummen. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS.

Ta kontakt med selger for mer informasjon.

Få tilbud om Grønt Boliglån gjennom vår samarbeidspartner DNB

 

Hvis du kjøper energieffektiv bolig av oss kan du søke om Grønt Boliglån hos DNB. Lånet gir deg gunstige betingelser, en rådgiver som guider deg gjennom hele prosessen og mulighet for fleksibel nedbetaling.

Priseksempel Grønt Boliglån
Nominell rente fra 5,49%, effektiv rente fra 5,70%. Annuitetslån kr 2.000.000 o/25 år. Terminbeløp kr 12.334 pr mnd. Kostnad kr 1.703.390, totalt kr 3.703.390. Forutsetter pant i bolig.

Kontakt oss for visning i sommer

Vi møter deg gjerne for visning og er tilgjengelige gjennom sommeren. Kontakt oss for avtale!

Vår visningsleilighet, som ligger i 1. etasje i hus D, adresse Sinsenveien 45C. Adkomst skiltes fra Sinsenveien.

Her kan du også se modell av prosjektet eller studere den enkelte leilighets sol og utsikt på stor touchskjerm.

Vi møter deg også gjerne for privat visning på et tidspunkt som passer deg. Bruk skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss direkte på telefon eller e-post.

 

Visning

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lille Løren Park

Aktuelt