Studere i Trondheim? Vi har innflyttingsklare leiligheter

Studere i Trondheim? Vi har innflyttingsklare leiligheter

Scroll for å lese mer

Er du på boligjakt? Vi inviterer til egen studentvisning 24. juli kl.14-16! På Ringve Pluss har vi innflyttingsklare 2- og 3-roms leiligheter med det lille ekstra.

dsc08913.jpg

Oppdag fordelene ved å bo på Lade som student. Lade er et fantastisk område i Trondheim som byr på en rekke fordeler for studenter.

 

Nærhet til forelesningen: 

Lade ligger strategisk til med gode forbindelser til både NTNU, BI og DMMH.

 

Fantastiske fritidstilbud: 

Lade har flotte grøntområder, med Ladestien som er perfekt for en avslappende joggetur, en hyggelig spasertur langs fjorden eller en avkjølende dukkert i Ringveukta. Området har også idrettsanlegg og treningssentre som gir deg muligheten til å holde deg aktiv og sunn.

 

Shopping og tjenester: 

Med byens største kjøpesenter, City Lade, på en av nabotomtene har du tilgang til alt du trenger av butikker, kaféer og restauranter. Det gjør det enkelt å handle dagligvarer, klær, studiesaker eller ta en prat med venner over en kopp kaffe.

 

God kollektivtransport: 

Lade har utmerkede bussforbindelser til hele Trondheim. Bare et par minutter fra inngangsdøra finner du Metroholdeplasssen med bussavgang hver 10 minutt fra tidlig morgen til sene kvelden.


Trygt og sosialt bomiljø:

Egen heltidsansatt vertinne i prosjektet som hjelper deg med små og store utfordringer i hverdagen. Fantastiske fellesområder som kan leies til privat bruk eller benyttes som arena for godt naboskap.

dsc08868.jpg

Vi inviterer til egen studentvisning 24. juli kl.14-16. Møt oss i vårt visningssenter i Autronica, i Julianus Holms veg 9 på Lade.

 

Hvorfor Ringve Pluss?

  • Helt nye leiligheter i et av Trondheim mest populære områder
  • Egen treningssenter i prosjektet, uten ekstra kostnad
  • Gjesterom og eget «lesesal» for booking
  • Mulighet for å kjøpe middag en gang i uken (for en rimelig penge)
  • Vaffeltorsdag, ta en pause fra studiene og unn deg en vaffel
  • Fersk kaffe i loungen
  • Egen vertinne i prosjektet som hjelper deg med små og store utfordringer i hverdagen

Se ledige 2-roms leiligheter

En ny leilighet på Ringve Pluss gir deg et trygt, moderne og sosialt bomiljø som legger til rette for en minnerik studietid. Velkommen hjem!

All informasjon om Ringve Pluss

 

Tilbake