Nå kommer plusslivet til Trondheim

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Nye plussboliger® på Lade, midt i Trondheims mest attraktive og solrike bydel.

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man kaffebar med ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon.

Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert eller vertinne, som hjelper med store og små tjenester - fra skjorterens til hundepass. 
Livet i en Plussbolig® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag. Les mer om Plussboliger® - det originale servicekonseptet her.

SALGSSUKSESS! Vi har nå startet salget av de første boligene i Ringve Pluss. Hus A og Autronica er først ut for salg - du finner mer informasjon ved å velge hus under. Det har vært stor interesse for Plusskonseptet® og boligene, og 32 boliger er allerede solgt! 

Registrer deg gjerne i interessentskjema under om du vil holdes oppdatert. 

Prosjektet utvikles av Selvaag Bolig, og eies av NHP Eiendom (50%) og Selvaag Bolig (50%). 

Autronica

Ringve Pluss

Autronica

Autronica

Ringve Pluss er Trondheims første plussboliger®. Boligprosjektet vokser snart frem på Lade, midt i Trondheims mest attraktive og solrike bydel. I første salgstrinn presenterer vi Hus A og Autronica - på denne siden kan du lese mer om Autronica.

Les mer
Hus A

Ringve Pluss

Hus A

Hus A

Ringve Pluss er Trondheims første plussboliger®. Boligprosjektet vokser snart frem på Lade, midt i Trondheims mest attraktive og solrike bydel. I første salgstrinn presenterer vi Autronica og Hus A - på denne siden kan du lese mer om Hus A.

Les mer

Velkommen til visning!

Du finner vårt visningslokale på tomten i Haakon VII's gate 4. 

Møt oss her til avtalt tid, eller kontakt oss for å avtale visning på et tidspunkt som passer deg!

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Ringve Pluss