Nå kommer plusslivet til Trondheim

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

På Autronica-tomta på Lade, midt i Trondheims mest attraktive og solrike bydel, planlegger Selvaag Bolig nye plussboliger®. Første prosjekt ut er rehabiliteringen av Autronica bygget.

Ringve Pluss er noe helt nytt i Trondheim – et moderne boligprosjekt der vi gjennom ekstra tilbud og tjenester legger til rette for at du kan gjøre MER av det du liker og MINDRE av det du helst vil slippe.

En Plussbolig® gir deg mye mer enn en standard bolig: Her får du også tilgang til selskapslokale, treningsrom, gjesterom, resepsjonsservice pluss pluss pluss.

Plusskonseptet er utviklet av Selvaag Bolig og allerede lansert med stor suksess i Oslo og Stavanger.

Meld din interesse her allerede nå!

Prosjektet er eid 50 % av Selvaag Bolig og 50 % av NHP Eiendom AS.

Autronica

Ringve Pluss

Autronica

Autronica

Det ikoniske Autronica bygget er det første trinnet som skal i salg. Bygget skal rehabiliteres og gjøres om til 32 unike leilighetene.

Les mer

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Ringve Pluss

Aktuelt