Nå kommer plusslivet til Trondheim

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Vi bygger nå nye Plussboliger® på Lade, midt i Trondheims mest attraktive og solrike bydel.

Vi har nå startet på byggingen av Trondheims første Plussboliger®! 

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man lounge med kaffebar og ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon.

Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert eller vertinne, som hjelper med store og små tjenester - fra skjorterens til hundepass. 
Livet i en Plussbolig® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag. Les mer om Plussboliger® - det originale servicekonseptet her.

Leilighetene får lys en-stavs eikeparkett, generøs takhøyde og store vindusflater. Kjøkken fra HTH og moderne bad med varme i gulv.
Nye boliger bygges etter tekniske krav som sikrer godt inneklima og lave energikostnader. Ved hjelp av Arkitektværelset har vi utarbeidet interiørkonseptene Sand, Mose og Lyng, med variasjon i kjøkkenfronter og fargepalett for veggene i leiligheten. Som boligkjøper kan du velge fritt mellom konseptene uten tillegg i pris. 

Vi har nå også lansert romslige 5-roms rekkehus, med parkering i garasje og fine terrasser mot sørvest. 

1682087486-2480-03-SEL-e-01-Entrance_R01.jpgByggingen er i gang: 
I samarbeid med Betonmast Trøndelag er vi nå igang med bygging av alle hus i Ringve Pluss.

Prosjektet utvikles av Selvaag Bolig, og eies av RELOG (50%) og Selvaag Bolig (50%). 

Velkommen til visning!

 

Velkommen til visning på et tidspunkt som passer deg. Kontakt oss for avtale, vi møter deg gjerne på tomten i Haakon VII's gate 4. Vi har mye å vise frem!


Visning

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Ringve Pluss

Aktuelt