Nå kommer plusslivet til Trondheim

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Vi bygger nye Plussboliger® på Lade, midt i Trondheims mest attraktive og solrike bydel.

Vi er godt i gang med byggingen av Trondheims første Plussboliger®, og de første leilighetene er allerede klare til innflytting. 

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man lounge med kaffebar og ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon.

Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert eller vertinne, som hjelper med store og små tjenester - fra skjorterens til hundepass. 
Livet i en Plussbolig® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag.

Leilighetene får lys en-stavs eikeparkett, generøs takhøyde og store vindusflater. Kjøkken er fra HTH og vi bygger moderne bad med varme i gulv.
Nye boliger bygges etter tekniske krav som sikrer godt inneklima og lave energikostnader. 

I tillegg til leilighetene bygger vi romslige 5-roms rekkehus, med parkering i garasje og fine terrasser mot sørvest. 

I samarbeid med Betonmast Trøndelag er vi igang med bygging av alle hus i Ringve Pluss. Prosjektet utvikles av Selvaag Bolig, og eies av RELOG (50%) og Selvaag Bolig (50%). 

Beste_aktør_ett_år_2023.png

Selvaag Bolig har Norges mest fornøyde kunder! Hvert år publiserer Prognosesenteret sin kåring av tilfredshet blant boligkjøpere. For 2023 gikk Selvaag Bolig helt til topps som beste utbygger målt ett år etter innflytting.

Velkommen til visning!

Vi har innredet visningssenter i Autronica, i Julianus Holms veg 9 på Lade. Her kan du se de ferdige fellesområdene og besøke innredet visningsleilighet. Vi har også en interaktiv modell på storskjerm, hvor du kan studere sol og utsikt fra den enkelte bolig. 

Du er alltid velkommen til visning på et tidspunkt som passer deg. Kontakt oss for avtale!

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Ringve Pluss

Aktuelt