Solrikt beliggende på høyden over Bjørndal Idrettspark

Solrikt beliggende på høyden over Bjørndal Idrettspark

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Trives du med idrett, aktivitet og friluftsliv er mulighetene mange på Bjørndal.

AKTIV IDRETTSFORENING PÅ BJØRNDAL
Husene ligger rett ved Bjørndal idrettspark hvor Bjørndal IF har sitt  klubbhus. Det er en aktiv klubb som har et bredt utvalg av idretter og aktiviteter for både barn, ungdom og voksne. 

Bjørndal Idrettspark er et stort anlegg, med fire fotballbaner, to med grus og to med kunstgress, to tennisbaner, to cricketpitcher, en minikunstgressbane  og flere mindre grusbaner, samt en rulleskiløype rundt hele idrettsparken.

For vinteraktiviteter tilbyr området en mindre helårs hoppbakke, skøytebane og skiløyper.

Området har også et klubbhus som rommer en rekke aktiviteter for barn og ungdom. Klubben driver også en utlånssentral-BUA hvor det lånes ut sportsutstyr. Slik idrettsanlegget drives, fungerer det som helårs møtested  både inne og ute. I tillegg er området ved anlegget et viktig utfartssted for turer i Grønliåsen både sommer og vinter.

FRILUFTSLIV SOMMER OG VINTER
Bjørndal ligger helt inn mot marka og nærheten til Grønliåsen er en spesielt attraktiv kvalitet ved området. Rekkehusene fra Selvaag Bolig ligger i  umiddelbar nærhet til dette flotte grøntområdet med turstier, skiløyper og lysløype, hvor du kan spenne på deg skiene, sykle eller ta med barna på blåbærtur. Her kan du treffe på både rådyr, elg og høste av naturen både blåbær, bringebær og mye sopp.

I nærområdet ligger også Søndre Aas Gård og Miljøsenter på Holmlia. Det er et annerledes fritidstilbud, hvor det meste av aktiviteter foregår utendørs. Her finner du sauer, griser, haner og høner, påfugler, katter, hester og ridning. I tillegg er det en stabburskafé hvor du kan hygge deg sammen med venner.

Om sommeren er det en fin sykkeltur til stranda i Hvervenbukta i Bunnefjorden. Her finner du to fine sandstrender, svaberg og gressbakker hvor man kan nyte sommersolen til langt på kvelden. Eller du kan legge badeturen til Steinsrudtjern på andre siden av E6. Her er det anlagt en badeplass med sandstrand, og det er grillplass og toaletter i området

Bjørndal er forbundet med Mortensrud via en gangbru over Ljabruveien. Her ligger kjøpesenteret Senter Syd med et utvalg av butikker samt andre virksomheter som leger, tannleger, treningssenter og optiker. Mortensrud er også et transportknutepunkt med t-bane og flybuss til Oslo lufthavn.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Bjørnåsen rekkehus