Vestvendt og høyt på Løren

Vestvendt og høyt på Løren

Visninger

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Velkommen til Lille Løren Park!

Nordr og Selvaag Bolig bygger sammen 348 boliger høyt på Løren, inntil en ny bypark. Boligene vil få gode solforhold og stille og tilbaketrukket beliggenhet. Utbyggingen ligger høyt i terrenget: mange leiligheter vil få utsikt, og flere får egen vestvendt takterrasse. 

Som del av utbyggingen planlegges det barnehage og grønne, bilfrie fellesarealer. Nærmeste nabo til boligprosjektet blir den nye Oslo-parken Lille Løren Park. Parken bygges ut sammen med boligene.   

Løren er blitt en koselig småby midt i storbyen Oslo. Her har en ny og nøye planlagt bydel vokst frem, der det tidligere var industriområde og militærleir.

I planlegging og utbygging tar vi hensyn til miljøet og har derfor valgt BREEAM-NOR-sertifisering av prosjektet. BREEAM er både en metode og et verktøy for bærekraftige byggeløsninger - fra idé til planlegging og helt frem til ferdigstilling.

Vi forbereder nå salget av hus F. Om du vil ha prospekt og prisliste tilsendt så snart det er klart, kan du fylle ut navn og e-post i skjema under.

Redusert forskudd!

 

Kampanje: I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum.

Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. 

Tilbudet gjelder nye kunder. Det må fremskaffes finansieringsbevis for hele kjøpesummen. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS.

Ta kontakt med selger for mer informasjon.

Velkommen til visning

Vi er tilgjengelige for visning hele sommeren, kontakt oss for å avtale tidspunkt.  Bruk gjerne skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss direkte på telefon eller e-post.

Vi møtes gjerne i Sinsenveien 49, i vårt visningslokale på tomten. 

Vi kan også avtale et digitalt møte, på et tidspunkt som passer deg.

Visninger

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lille Løren Park

Aktuelt