Livlige Løren

Livlige Løren

Visninger

Scroll for å lese mer

Løren har på få år blitt hovedstadens nye favoritt blant folk i alle aldre som ønsker et urbant, men fredelig sted å bo.

Det er kanskje ikke så rart med tanke på den gode beliggenheten, høyt og fritt, midt mellom fjord og skog. Det som tidligere var et industriområde og en militærleir, er nå totalt forvandlet til en koselig småby i storbyen Oslo, med barnehage, skole, kulturhus og eget torg. Store grøntområder, idrettsanlegg og handlemuligheter hører også med, og er med på å gjøre Løren til den livlige og trivelige bydelen den er blitt.

Lørenporten vil ved ferdigstillelse bestå av 7 bygg med tilsammen 448 selveierleiligheter. Alle leilighetene vil få gode balkonger/terrasser, i tillegg til at enkelte av 4-roms leilighetene i de øverste etasjene får store og flotte takterrasser. Heis og parkering i garasje. De to første husene er utsolgt og innflyttet. Neste innflytting er 4. kvartal 2018. Tomten ligger i Lørenveien 57-63, midt mellom bydelssentrene på Hasle, Løren og Økern, med kort gangavstand til tre T-banestasjoner, samt kjøpesentre og rekreasjonsområder.

Peer Gynt parken

Løren og Økern T-banestasjon

Løren Torg nærsenter

Kafeer og spisesteder

Rema1000 og Meny.

Houz møbel- og interiørbutikk

STERK treningssenter

Velkommen til visning!

Vi har innredet flere visningsleiligheter, og du er hjertelig velkommen inn. Ta kontakt hvis tidspunktet ikke passer, så finner vi en tid som passer for deg.

Visning i våre visningsleiligheter i Lørenveien 61.

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lørenporten