Livlige Løren

Løren har på få år blitt hovedstadens nye favoritt blant folk i alle aldre som ønsker et urbant, men fredelig sted å bo.

Det er kanskje ikke så rart med tanke på den gode beliggenheten, høyt og fritt, midt mellom fjord og skog. Det som tidligere var et industriområde og en militærleir, er nå totalt forvandlet til en koselig småby i storbyen Oslo, med barnehage, skole, kulturhus og eget torg. Store grøntområder, idrettsanlegg og handlemuligheter hører også med, og er med på å gjøre Løren til den livlige og trivelige bydelen den er blitt.

Lørenporten vil ved ferdigstillelse bestå av 7 bygg med tilsammen 448 selveierleiligheter. Alle leilighetene vil få gode balkonger/terrasser, i tillegg til at enkelte av 4-roms leilighetene i de øverste etasjene får store og flotte takterrasser. Heis og parkering i garasje. De to første trinnene er ferdigstilt. Siste trinn (hus B1-B3) er planlagt innflyttingsklart innen desember 2020.

Tomten ligger i Lørenveien 57-63, midt mellom bydelssentrene på Hasle, Løren og Økern, med kort gangavstand til tre T-banestasjoner, samt kjøpesentre og rekreasjonsområder.

Peer Gynt parken

Løren og Økern T-banestasjon

Løren Torg nærsenter

Kafeer og spisesteder

Rema1000 og Meny.

Houz møbel- og interiørbutikk

STERK treningssenter

Visning på Lørenporten

På Lørenporten har vi flere visningsleiligheter vi gjerne vil vise deg. Her kan du se kvaliteten på boligene vi leverer, samt få mer informasjon om prosjektet. Ta gjerne kontakt for å avtale visning når det passer deg!

Adresse: Lørenveien 63

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

Foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det. 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lørenporten