Livlige Løren

Livlige Løren

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Løren har på få år blitt hovedstadens nye favoritt blant folk i alle aldre som ønsker et urbant, men fredelig sted å bo.

Det er kanskje ikke så rart med tanke på den gode beliggenheten, høyt og fritt, midt mellom fjord og skog. Det som tidligere var et industriområde og en militærleir, er nå totalt forvandlet til en koselig småby i storbyen Oslo, med barnehage, skole, kulturhus og eget torg. Store grøntområder, idrettsanlegg og handlemuligheter hører også med, og er med på å gjøre Løren til den livlige og trivelige bydelen den er blitt.

Lørenporten vil ved ferdigstillelse bestå av 7 bygg med tilsammen 448 selveierleiligheter. Alle leilighetene vil få gode balkonger/terrasser, i tillegg til at enkelte av 4-roms leilighetene i de øverste etasjene får store og flotte takterrasser. Heis og parkering i garasje. De to første trinnene er ferdigstilt. Siste trinn (hus B1-B3) er planlagt innflyttingsklart innen desember 2020.

Tomten ligger i Lørenveien 57-63, midt mellom bydelssentrene på Hasle, Løren og Økern, med kort gangavstand til tre T-banestasjoner, samt kjøpesentre og rekreasjonsområder.

Peer Gynt parken

Løren og Økern T-banestasjon

Løren Torg nærsenter

Kafeer og spisesteder

Rema1000 og Meny.

Houz møbel- og interiørbutikk

STERK treningssenter

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lørenporten