Byliv og familieliv, hånd i hånd

Byliv og familieliv, hånd i hånd

Scroll for å lese mer

Vi bygger et stort, nytt bomiljø i grønne omgivelser på Valle Hovin med kort vei til offentlig kommunikasjon og gode fritidstilbud.

Selv om du bor helt sentralt er det kort vei til hyggelige naturopplevelser. Hovindammen ligger bare noen minutters gåtur unna. Her er det et yrende fugleliv - du kan tilbringe en rolig søndag ved dammen og gjerne spise matpakke mens du titter på fuglene.

Inntil Hovinenga ligger en stor, grønn eng, perfekt for fotball, kubb eller andre utendørs aktiviteter. Like ved ligger også en småbarnsvennlig akebakke og «Hundremeterskogen», hvor du kan ta med barna eller kjæresten på skogstur.

Vil du helst gå på tur elle ski i marka tar bussen deg til Østmarka på 17 minutter.

Vinterstid er det en stor skøytebane på Valle Hovin. Her kan du ta med barna eller venner, spenne på skøytene og spille ishockey eller imponere med en piruett. Ta med varm saft eller kakao på termosen?

Du finner alt du trenger av butikker og servicesteder i nærheten. 400 meter unna ligger Fyrstikktorget, hvor du finner legekontor, helsestasjon, apotek, bakeri, frisør, postkontor, sykkelbutikk, Rema1000 og spisesteder.

Det er flere barne-, ungdoms- og videregående skoler like ved. Har du barn i barnehagen kan du velge mellom 14 barnehager innenfor en radius på 1 kilometer. Vi bygger i tillegg like godt en barnehage til som del av prosjektet!

Helsfyr T-banestasjon

Intility Arena - Vålerengas nye stadion

Hovindammen

Flere dagligvarebutikker i området

Valle barnehage

Hasle skole

Velkommen til visning

Alle leilighetene er nå ferdig bygget, og vi kan vise deg den leiligheten du er interessert i.

Vi er tilgjengelige for visning på en dag som passer deg. Les her om hvilke forholdsregler vi tar for å unngå smittespredning.

Vi kan også gjøre en avtale om virtuell visning. Vi avtaler da et tidspunkt hvor selger drar til Hovinenga for å "møte deg" over Facetime.
Vi går rundt i den aktuelle leilgheten og filmer for deg "live", mens du kan stille spørsmål og få svar. 

 

 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Hovinenga