Byliv og familieliv, hånd i hånd

Byliv og familieliv, hånd i hånd

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Vi bygger et stort, nytt bomiljø i grønne omgivelser på Valle Hovin med kort vei til offentlig kommunikasjon og gode fritidstilbud.

Selv om du bor helt sentralt er det kort vei til hyggelige naturopplevelser. Hovindammen ligger bare noen minutters gåtur unna. Her er det et yrende fugleliv - du kan tilbringe en rolig søndag ved dammen og gjerne spise matpakke mens du titter på fuglene.

Inntil Hovinenga ligger en stor, grønn eng, perfekt for fotball, kubb eller andre utendørs aktiviteter. Like ved ligger også en småbarnsvennlig akebakke og «Hundremeterskogen», hvor du kan ta med barna eller kjæresten på skogstur.

Vil du helst gå på tur elle ski i marka tar bussen deg til Østmarka på 17 minutter.

Vinterstid er det en stor skøytebane på Valle Hovin. Her kan du ta med barna eller venner, spenne på skøytene og spille ishockey eller imponere med en piruett. Ta med varm saft eller kakao på termosen?

Du finner alt du trenger av butikker og servicesteder i nærheten. 400 meter unna ligger Fyrstikktorget, hvor du finner legekontor, helsestasjon, apotek, bakeri, frisør, postkontor, sykkelbutikk, Rema1000 og spisesteder.

Det er flere barne-, ungdoms- og videregående skoler like ved. Har du barn i barnehagen kan du velge mellom 14 barnehager innenfor en radius på 1 kilometer. Vi bygger i tillegg like godt en barnehage til som del av prosjektet!

Helsfyr T-banestasjon

Intility Arena - Vålerengas nye stadion

Hovindammen

Flere dagligvarebutikker i området

Valle barnehage

Hasle skole

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Hovinenga