Kanaltunet - I salg nå!

Kanaltunet - I salg nå!

Visning

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Nye, moderne leiligheter i sjøkanten på Lervig Brygge. Spennende arkitektur, bilfrie gårdsrom og lyse leiligheter med store vindusflater.

Ytterst mot fjorden på Lervig Brygge, planlegger vi 91 nye leiligheter med gode sol- og utsiktsforhold. Alle leilighetene får store vindusflater, lys eikeparkett, generøs takhøyde, hvite, glatte fronter på kjøkken og flislagte bad med gulvvarme. 

Kanaltunet vil bestå av tre hus rundt et hyggelig gårdstun. Hus B og C vil ligge helt inntil fjorden, bare adskilt av ny havnepromenade. Det blir mulighet for parkering under bakken, med heis direkte til leilighetene.

Mange gode opplevelser i området venter, både sommer og vinter. Gå på fjelltur, dra på topptur, stå på ski i bakken, eller kom tett på fjorden og kysten i en kajakk.

På sørsiden av Lervig Brygge ligger Breivik småbåthavn, og herfra går det en flott turvei i rundt neset til Godalen og sjøbadet i Strømvik. Idylliske Godalen byr på en av Stavangers mest populære badeplasser med sandstrand, lekeutstyr for barn, stupebrett og griller.

Vi er i gang med salget av hus A og B på Kanaltunet, en salgsuksess så langt! Det gjenstår fortsatt gode muligheter for å sikre deg din drømmebolig. Vi møter deg gjerne i vårt visningslokale på tomten, kontakt oss for avtale. Visningslokalet finner du rett over Breivikveien 29 A.

Vil du vite mer? Kontakt megler eller meld interesse her.

 

 

Salgsstart Kanaltunet!


Møt oss i visningssenteret på tomten, du finner oss rett over Breivikveien 29 A.

Her kan du se fysisk modell av hele utbyggingen, og utforske solforhold og utsikt i den enkelte leilighet fra vårt digitale solstudie.

Du kan avtale privat visning på et tidspunkt som passer for deg, eller velge deg digital videovisning.

Visning

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Kanaltunet

Boligprosjektene på Lervig Brygge