Kanaltunet: bygging igang for hus A, B og C

Kanaltunet: bygging igang for hus A, B og C

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Nye, moderne leiligheter i sjøkanten på Lervig Brygge. Spennende arkitektur, bilfrie gårdsrom og lyse leiligheter med store vindusflater.

Ytterst mot fjorden på Lervig Brygge, planlegger vi 91 nye leiligheter med gode sol- og utsiktsforhold. Alle leilighetene får store vindusflater, lys eikeparkett, generøs takhøyde, hvite, glatte fronter på kjøkken og flislagte bad med gulvvarme. 

Kanaltunet vil bestå av tre hus rundt et hyggelig gårdstun. Hus B og C vil ligge helt inntil fjorden, bare adskilt av ny havnepromenade. Det blir mulighet for parkering under bakken, med heis direkte til leilighetene.
Bruksrett til p-plass selges for kr. 395 000, kontakt megler for mer informasjon!

Mange gode opplevelser i området venter, både sommer og vinter. Gå på fjelltur, dra på topptur, stå på ski i bakken, eller kom tett på fjorden og kysten i en kajakk.

På sørsiden av Lervig Brygge ligger Breivik småbåthavn, og herfra går det en flott turvei i rundt neset til Godalen og sjøbadet i Strømvik. Idylliske Godalen byr på en av Stavangers mest populære badeplasser med sandstrand, lekeutstyr for barn, stupebrett og griller.

Vi har allerede vedtatt byggestart på alle hus, og signert avtale med entreprenør. Det er flinke og erfarne Veidekke som skal bygge Kanaltunet, vi gleder oss til å se byggene vokse frem på bryggekanten.  

Kontakt gjerne megler for mer informasjon eller privat avtale.

Vi møter deg gjerne i vårt visningslokale på tomten - kontakt oss for avtale. Visningslokalet finner du rett over Breivikveien 29 A. Du kan ringe, sende e-post eller melde din interesse her.

Beste_aktør_ett_år_2023.png

Selvaag Bolig har Norges mest fornøyde kunder! Hvert år publiserer Prognosesenteret sin kåring av tilfredshet blant boligkjøpere. For 2023 gikk Selvaag Bolig helt til topps som beste utbygger målt ett år etter innflytting.

Hvitevarer inkludert!

Frist for å gjøre tilvalg i hus A og B går ut 15. august. Frem til det kan du sette ditt egen preg på boligen, enten ved å velge kostnadsfritt mellom interiørkonseptene eller ved å velge fra tilvalgsmenyen.

For å inspirere til boligkjøp tilbyr vi nå ferdig montert hvitevarepakke for den som kjøper før 15. august, til verdi ca kr. 45.000. Tilbudet gjelder nye kjøpere. Kontakt megler for mer informasjon!

Kontakt oss for visning i sommer

Vi møter deg gjerne i vårt visningslokale på tomten - kontakt oss for avtale. Visningslokalet finner du rett over Breivikveien 29 A. Du kan ringe, sende e-post eller melde din interesse her.

Her kan du se fysisk modell av hele utbyggingen, og utforske solforhold og utsikt for den enkelte leilighet i vårt digitale solstudie.

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Kanaltunet

Boligprosjektene på Lervig Brygge